Hyppää sisältöön

Karttapalvelu

Lahden karttapalvelu tarjoaa kattavan paketin kartta- ja paikkatietoaineistoja. Palvelun tarjoamaa tietosisältöä pyritään jatkuvasti kehittämään uusien aineistojen myötä.

Karttapalvelu

Palvelusta löytyy useita ajantasaisia pohjakarttoja, kuten opaskartta ja mittatarkat ortoilmakuvat eri vuosilta sekä maasto- ja kaavakartat.

Palvelun kautta voi tarkastella muun muassa kaavojen, puistojen ja liikenteen tietoja. Tiedonhaun helpottamiseksi aineistot on koottu valmiiksi aihealueiksi, joiden avulla esimerkiksi vapaa-aikaan tai ympäristöön liittyvät tiedot löytyvät yhden otsikon alta. Yhteensä aineistotasoja on tällä hetkellä noin 80 kpl.

Karttanäkymän oikeasta yläreunasta löytyvillä työkaluilla voi näppärästi luoda omia karttaesityksiä, mitata etäisyyksiä ja tulostaa kartan. Maksuttomalla rekisteröitymisellä voit myös tallentaa omia karttaesityksiäsi palveluun. Karttanäkymiä voi laatia myös ilman kirjautumista, mutta tällöin niitä ei pysty tallentamaan palveluun. Palvelussa voi myös luoda karttalinkin, jonka voi jakaa vaikka sähköpostin tai sosiaalisen median kautta.

Karttanäkymästä pystyt luomaan myös karttaupotuksen, jonka voit liittää omille nettisivuillesi. Tällöin karttapalvelun toiminnallisuudet ja aineistot ovat käytettävissä oman nettisivusi kautta.

Tarkemmat ohjeet karttapalvelun käyttöön löydät karttapalvelun selainikkunan vasemman reunan i-kuvaketta klikkaamalla.

Ota karttapalvelu haltuun

Ohita upotus