Hyppää sisältöön

Palvelutori

Lahden Palvelutori helpottaa arjen asiointia ja kokoaa yhteen ison joukon julkisia toimijoita ja palveluja. Palvelutorilta löydät kaupungin omien palveluiden lisäksi Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymän, Kelan ja TE-Palveluiden asiakaspalvelua sekä vaihtuvasti myös muita asukkaille suunnattuja toimintoja.  Palvelutori on jatkuvasti kehittyvä asiakaspalvelua tarjoava kokonaisuus.

Lahden Palvelutori sijaitsee keskeisellä paikalla kauppakeskus Trion 2. kerroksesta. Löydät meidät kauppakeskuksessa seuraamalla keltaisia merkintöjä lattiassa ja hisseissä. Tarkemmat saapumisohjeet löydät Näin saavut Palvelutorille -sivulta.

Palvelutori on avoinna arkisin ma-pe 8-18. Huomioithan, että kaikilla Palvelutorin toimijoilla on omat palveluajat. Löydät tietoa tarjotusta palvelusta ja sen saatavuudesta sivulta Palvelutorin toimijat

Osallistu ja viihdy

Tarjolla on useita eri kokoisia kokoustiloja, joissa on suurikokoiset sähköiset näytöt ja langaton esitysjärjestelmä. Lavalla järjestetään isompia tapahtumia, esityksiä, luentoja ja työpajoja. Lavan seinille on mahdollista järjestää näyttely. Pajan tila mahdollistaa luovaa tekemistä ja Olkkarissa voi pysähtyä hetkeksi ja viihtyä. Osallistumistila Kympissä on esillä kaupungin tiedotusta ja ajankohtaista asiaa. Palvelutorilla on usein tarjolla  myös mahdollisuus tavata asiantuntijoita sekä osallistua ja vaikuttaa erilaisten kampanjoiden ja kyselyiden kautta.

Tilat mahdollistavat monenlaista toimintaa ja tekemistä. Tarkempaa tietoa tiloista ja niiden mahdollisuuksista löydät sivuilta Palvelutorin tilat.

Tietoa Palvelutorin yleisölle suunnatuista tapahtumista ja  tilaisuuksista löydät sivulta Palvelutorin tapahtumat.

Ajankohtaista tapahtumista ja toiminnasta on paljon myös sosiaalisessa mediassa. Seuraa meitä:

Facebook Lahden Palvelutori

Instagram @lahdenpalvelutori

Ajankohtaiset muutokset toiminnassa

Asiakaspalvelu avautuu asteittain. Suosittelemme kuitenkin edelleen asiointia sähköisesti tai puhelimitse. Seuraa tiedotusta myös sivulla Palvelutorin toimijat.

Palvelutorin kokoustilat, Pajan ja Olkkarin tilat on otettu käyttöön, huomioiden kuitenkin suositukset turvaetäisyyksistä ja hygieniasta. Henkilökunta ohjeistaa tarvittaessa. Tapahtumia sekä yleisötilaisuuksia voidaan järjestää, mikäli epidemiatilanne pysyy rauhallisena. Järjestäjän on syytä huomioida suositukset turvaetäisyyksistä ja valvoa niitä. Tilavaraukset ja kyselyt osoitteeseen tilavaraukset.palvelutori@lahti.fi.

Seuraamme tilannetta ja valtiollisia ohjeistuksia. Toivomme myös asiakkaiden, kokoustajien ja järjestäjien huomioivan toiminnassaan ja suunnitelmissaan voimassa olevat suositukset turvaetäisyyksistä ja hygieniasta. Kannattaa esim. varata normaalia isompi tila kokousta varten ja huomioida tarvittava määrä henkilökuntaa tapahtumiin osallistujia ja turvavälejä ohjeistamaan.

Huomioithan, että muutoksia toiminnassa voidaan joutua tekemään lyhyellä varoituksella. Toimenpiteillä haluamme turvata sekä asiakkaat että työntekijämme mahdollisimman hyvin.

Tervetuloa Palvelutorille.