Hyppää sisältöön

Kulttuuri

Lahti on houkutteleva kulttuurikaupunki. Tarjoamme kokemuksia maailmankuulun Sinfonia Lahden konserteista kaupunginteatterin näytöksiin ja lastenkulttuurielämyksiin.

 • Kulttuuripalvelut

  Lahtelainen kulttuuri on huippuosaamista ja arjen luovuutta. Lahdessa lastenkulttuuri on iloinen asia ja se koskettaa kaikkia. Kulttuurikokemukset ovat hetken elämyksiä, kannattelevat suuria ja pieniäkin tunteita – elämän kohokohtia.

  Kulttuuripalvelut
 • Sinfonia Lahti

  Sinfonia Lahti, Lahden kaupunginorkesteri tarjoaa konserteissaan ainutlaatuisia elämyksiä. Tärkeänä toimintamuotona on myös eri kohderyhmille suunnattu yleisötyö.

  Siirry Sinfonia Lahden verkkosivuille
 • Lahden kaupunginteatteri

  Lahden kaupunginteatteri tarjoaa monipuolista, taiteellisesti korkeatasoista ohjelmistoa lastenteatterista aina suuriin musikaaleihin.

  Siirry Lahden kaupunginteatterin verkkosivuille
 • Kirjastot

  Kirjasto tarjoaa mahdollisuuden harrastamiseen, opiskeluun ja vapaa-aikaan. Lahden pääkirjaston lisäksi sinua palvelee kuusi lähikirjastoa, kaksi kirjastopistettä ja kaksi kirjastoautoa.

  Tutustu Lahden kirjastoihin
 • Lahden museot

  Uusi museo Malva avautuu yleisölle keväällä 2022. Nyt elämyksiä tarjoavat Hiihtomuseo ja Radio- ja tv-museo Mastola. Historiallinen museo avautuu peruskorjauksen jälkeen syksyllä 2023.

  Siirry Lahden museoiden verkkosivuille
 • Monikulttuurikeskus Multi-Culti

  Multi-Cultin toiminnan tavoitteena on erilaisten ihmisten yhteisen tekemisen avulla edistää moninaisuutta ja yhdenvertaisuutta sekä tukea osallisuutta ja kotoutumista Päijät-Hämeessä.

  Tutustu Multi-Cultiin