Hyppää sisältöön
Wellamo-opiston verhoilutyön kurssilla

Wellamo-opisto

Wellamo-opiston kurssitarjonta verkossa kesälukemisena

Wellamo-opiston syksyn 2022 opetusohjelmaan voit tutustua opiston verkkosivuilla digilehtenä. Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 9. elokuuta.

Painettu opetusohjelma on haettavissa elokuun alusta Wellamo-opiston toimialueen kirjastoista, Lahti-pisteestä, Kauppakeskus Triosta ja Karismasta sekä Suomalaisesta kirjakaupasta. Aiemmista vuosista poiketen opetusohjelmaa ei elokuussa enää jaeta seudun joka talouteen.

wellamo-opisto.fi 

Wellamo opiston kurssikurkistus 2022-2023 – YouTube 

Linkki kesäkuun uutiseen.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Wellamo-opisto on Lahden kaupungin ylläpitämä seudullinen kansalaisopisto Päijät-Hämeessä, toimialueena myös Asikkalan, Hollolan, Kärkölän, Myrskylän, Orimattilan ja Padasjoen kunnat.

Opisto tarjoaa lukuvuosittain lähes 1700 kurssia Lahden Aikuiskoulutuskeskuksessa ja muissa toimipisteissä, kuten Lahden ja muiden kuntien koulutiloissa.

Wellamo-opistossa kurssitarjontaa kaikenikäisille

Wellamo-opistossa voi harrastaa ja opiskella tavoitteellisesti kieliä, kuvataiteita, käsityötä, liikuntaa, tanssia, tietotekniikkaa, musiikkia, teatteri- ja sanataidetta, sukuhistoriaa sekä monia muita aineita ja sisältöjä vuosittain vaihtuvalla tarjonnalla.

Tutkintoja voi suorittaa vesiliikenteen ja metsästyksen kursseilla sekä eri kuntien taiteen perusopetuksen opinnoissa tai Taide- ja muotoilukoulu Taikassa.

Lukuvuoden aikana järjestämme myös opiskelijatöiden näyttelyitä, musiikkimatineoita, konsertteja ja muita tapahtumia.

  • Opetustarjonnasta löytyy kursseja ja vapaa-ajan toimintaa kaikenikäisille: lapsille, nuorille, työikäisille, senioreille, erityisryhmille sekä lapsi/aikuinen –kursseja.
  • Ryhmä- ja yksilöopetusta sekä luentoja.
  • Kokoontumiset yleisemmin lähiopetuksena, ja aiempaa enemmän myös verkkoympäristössä.
  • Kurssien kesto vaihtelee lyhyt- ja viikonloppukursseista koko lukuvuoden kestäviin opintojaksoihin.
  • Lukuvuosi kestää elokuusta toukokuuhun ja opetustunnin pituus on 45 minuuttia kuten oppilaitoksissa yleensäkin.