Hyppää sisältöön

Matkailu ja tapahtumat

Kiinnostavia tapahtumia ja monipuolisia matkailukohteita ympäri vuoden.

Ajankohtaisia tapahtumia

 • Linnaistensuo

  Luontoretki Lapin suotunnelmaan omassa kotikaupungissa.

  Linnaistensuon luonnonsuojelualue on edustava näyte päijäthämäläisestä suoluonnosta. Maakunnan vähistä soista lähes kaikki on ainakin osittain ojitettu ja otettu metsätalouskäyttöön, ja myös Linnaistensuota ehdittiin ojittaa ennen vuonna. Kuivatuksesta huolimatta pääosa luontoarvoista on säilynyt. Ensi vaiheessa rauhoitettiin 100 hehtaaria, myöhemmin suojeltua alaa on täydennetty. Viimeksi vuonna 2003 liitettyjen uusien alueiden ansiosta pinta-ala on nykyisin noin 200 hehtaaria.

  Katso lisää luontokohteita
 • Ihanasti sanottu – tarinankertoja Gösta Sundqvist

  Radio- ja tv-museo Mastolan Ihanasti sanottu -näyttely tarkastelee Gösta Sundqvistia tarinankertojana.

  Tutustu Lahden museoihin
 • Launeen Perhepuisto

  Launeen perhepuiston suurella leikkialueella riittää tekemistä ja ihmeteltävää. Puiston ulkoilualueet ovat vapaasti asiakkaiden käytettävissä. Kesäisin puistossa järjestetään kesätoimintaa ja ohjattuja toimintatuokioita.

  Tutustu Lahden puistoihin
 • Tunteita ja elämyksiä teatterissa

  Lahden kaupunginteatterissa lavan valtaavat Jekyll & Hyde. Kauhuromanttinen musikaali kertoo hyvän ja pahan taistelusta.

  Kaupunginteatterin ohjelmisto

Visit Lahti

Aktiviteetteja, tapahtumia ja majoituskohteita löydät lisää Visit Lahden sivuilta.

Tutustu Visit Lahden sivuihin

Mustankallionmäellä olevalta näköalapaikalta avautuu upea näkymä Paavolan ja keskustan ylle. Sieltä voi bongata kaikki tutut maamerkit ja ihailla upeita auringonlaskuja.

Kaupunkilainen vinkkaa suosikkikohteensa
 • Lahti on urheilusta nauttivan paratiisi

  Lahti tunnetaan urheilukaupunkina. Vuosittaisia urheilu- ja liikunntatapahtumia on Lahden seudulla yli 200. Perinteiset Finlandia-hiihto ja Salpausselän kisat ovat saaneet rinnalleen uusia vauhdikkaita lajeja. Lahtelaisille urheilukaupunki näyttäytyy monipuolisina liikuntapaikkoina ja liikuntaseurojakin on seudulla yli 100.

  Tutustu Lahden liikuntamahdollisuuksiin