Hyppää sisältöön

Ahtialan nuorisotalo

Nuorisopalveluiden kesälomatoiminta 2022

Lomalla on tarjolla monenlaista tekemistä leireistä vaellukseen ja lemmikkien hoivaamisesta pakohuonepeleihin. Osa toiminnoista vaatii ennakkoilmoittautumisen ja osallistumismaksun. Nuorisopalveluiden verkkokauppa avautuu keskiviikkona 11.5. klo 9.00 ja sulkeutuu 18.5. klo 23.00.
Nämä toiminnot löytyvät Lomatoiminta -sivulta. Nuorisotilojen avoimet toiminnot julkaistaan Lomatoiminta-sivulla toukokuun aikana.

Ahtialan nuorisotalo on avoinna alakouluikäisille, yläkouluikäisille ja sitä vanhemmillekin nuorille. Ohjattuun toimintaan osallistumisen ja kaverien tapaamisen lisäksi nuorisotilalla voi pelata erilaisia pallo-, konsoli- ja lautapelejä. Talolla voi myös kokkailla, askarrella, kuunnella musiikkia tai vaikka oleilla sohvalla.

Tule ja vaikuta siihen mitä muuta nuorisotalolla tapahtuu!

Ahtialan nuorisotalolla järjestetään iltaisin myös erilaisia harrastekerhoja. Kädentaitokerhossa voi muun muassa tehdä persoonallisia koruja ja monenlaista muuta taidetta. Kokkikerhossa loihditaan suolaisia ja makeita herkkuja heti nautittavaksi tai kotiin vietäväksi.

Nuorisotila on päihteetön ja turvallinen ajanviettopaikka, jossa on aina paikalla aikuisia nuorisotyön ammattilaisia.

Aukioloajat

ti:

klo 14.00—16.45 yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret

ke:

klo 16.00—19.00 4.—6.-luokkalaiset

to:

klo 17.00—20.00 yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret

pe:

klo 16.00—18.30 4.—6.-luokkalaiset

klo 19.00—21.00 yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret