Hyppää sisältöön

Lahti TalentHub

Ajankohtaista

Vuoden 2022 viimeinen Palvelutori-päivystys torstaina 8.12. klo 13–15.

Vuoden 2023 päivystysaikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Lahti TalentHub -hankkeessa kehitetään toimintamallia, joka tuo yhteen Lahden seudun koulutus- ja työperäisen maahanmuuton, osaamisen kehittämisen, asettautumisneuvonnan sekä työnantajille suunnatut kansainvälisen rekrytoinnin palvelut. Hankkeen tavoitteena on edistää kansainvälisen työvoiman saatavuutta Lahden alueella lisäämällä tietoisuutta kansainvälisten osaajien alueelle tuomasta potentiaalista sekä vahvistamalla työnantajien valmiuksia kansainvälisten osaajien rekrytointiin.

Lisäksi hankkeessa pilotoidaan erilaisia toimenpiteitä ja palveluita työnantajien ja kansainvälisten osaajien kohtaamiseksi sekä kansainvälisten osaajien työllistymisen ja asettautumisen tueksi.

Lahti TalentHub toteuttaa kansallista Talent Boost -toimenpideohjelmaa. Hanke on käynnissä 1.8.2020–31.5.2023 ja sitä rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

Hankkeessa tapahtuu – Vuoden 2023 ohjelma päivittyy pian!

 • Lahti TalentHub järjestää säännöllisiä verkostotapaamisia. Tervetuloa mukaan tapaamaan TalentHub-tiimiläisiä sekä verkostoitumaan. Verkostotapaamisissa ei ole virallista ohjelmaa. Tapaamisten pääasiallinen kieli on englanti.

  Vuoden 2023 ohjelma ilmoitetaan myöhemmin!

   

 • Haluatko kuulla lisää Lahti TalentHubin järjestämistä tapahtumista ja valmennuksista? Etsitkö töitä Lahden seudulta ja kaipaisit tukea tai neuvoa?

  Palvelemme sinua:

  • Päivystys torstaisin klo 13–15 Palvelutorin vihreällä alueella Kauppakeskus Trion 2. kerroksessa (Aleksanterinkatu 18)
  • Varaa Teams- tai live-tapaaminen: leeni.toivanen@lahti.fi

  Vuoden 2022 viimeinen päivystys torstaina 8.12. Vuoden 2023 aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

  Palvelukielinä suomi ja englanti (venäjä järjestettävissä). Poikkeukset palveluajoissa ilmoitetaan verkkosivuillamme sekä LinkedIn– ja Facebook-kanavillamme

Kansainväliset osaajat Päijät-Hämeen elinvoiman kasvuun

Yksi suurimmista haasteista yritysten ja muiden organisaatioiden kasvun ja kansainvälistymisen tiellä on osaavan työvoiman löytäminen. Kansainväliset työnhakijat tarjoavat työmarkkinoille suurta potentiaalia ja asiantuntijuutta, ja esimerkiksi Lahdessa yli kolmannes vieraskielisistä tutkinnon suorittaneista työttömistä työnhakijoista ovat korkeasti koulutettuja. Lisäksi kansainväliset osaajat tuovat mukanaan laajaa kielitaitoa sekä tuntemusta muiden alueiden markkinoista ja toimintatavoista.

Kansainvälisten osaajien tarjoamat kasvumahdollisuudet Päijät-Hämeen elinvoimalle ovat liian arvokkaita ohitettaviksi. Ota yhteyttä, jos yrityksesi tai organisaatiosi haluaa hyödyntää kansainvälisten osaajien alueelle tuomaa potentiaalia!

Yhteystiedot