Siirry suoraan sisältöön

Monikulttuurikeskus Multi-Culti

Multi-Culti on kaikille avoin kansalais- ja vapaaehtoistoiminnan keskus. Toimintaan voi osallistua yhtälailla kantaväestö kuin maahan muualta muuttaneetkin.
Ihmisiä Multi-Cultin edessä.

Toiminta on kesätauolla ja jatkuu syksyllä 2020.

Multi-Cultin toiminnan tavoitteena on erilaisten ihmisten yhteisen tekemisen avulla rakentaa yhdenvertaista, moninaisuutta arvostavaa Päijät-Hämettä.​ Multi-Cultissa ei ole ikärajoja tai muita pääsyvaatimuksia. Mukaan pääsee osallistumalla jo olemassa olevaan toimintaan tai ryhtymällä itse vapaaehtoistoimijaksi.

Toimintaa Multi-Cultissa​

Multi-Cultissa toimintaa järjestävät lukuisat vapaaehtoiset yhdessä työntekijöiden kanssa. Tarjolla on kaikille avointa, pääsääntöisesti maksutonta toimintaa, kuten

  • harrastustoimintaa ja opintoryhmiä
  • kursseja ja luentotilaisuuksia
  • kulttuuritapahtumia
  • kansainvälisyys-, asenne- ja yhdenvertaisuuskasvatusta
  • juhlia ja retkiä
  • lisätietoja kerhoista ja opintoryhmistä saa viikko-ohjelmasta.

Multi-Cultiin voi tulla viettämään aikaa, lukemaan päivän lehdet ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Multi-Cultissa on monikielinen kirjasto, lapsille oma leikkihuone, esitteitä, infoa, pelejä, sähköpiano ja tv. Myös erilaiset ryhmät ja yhteisöt ovat tervetulleita tutustumaan keskuksen toimintaan ja tiloihin.

Lahden nuorisopalveluiden osana toimivan Multi-Cultin tilat sopivat hyvin omaehtoiseen toimintaan. Ystävyys- ja erilaisten moninaisuutta edistävien seurojen ja ryhmien on mahdollista saada tiloja käyttöönsä maksutta. Lisätietoja tiloista ja niiden käytöstä saa tilakirjasta, toimistosta ja ohjaajilta.

Toimisto p. 050 398 5656 

Ohjaajat

Pirkko Hämäläinen
toiminnanohjaaja
 p. 050 387 8795

Kartta