Hyppää sisältöön

Lahden Nuorisoteatteri

Pallo hukassa on ympäristöaiheinen kaupunkiseikkailu

Pallo hukassa on Lahden Nuorisoteatterin ympäristöaiheinen kaupunkiseikkailu, jossa yleisöllä on oma roolinsa. Seikkailu sijoittuu vuoteen 2040. Professori P. Allonen on yrittänyt löytää ympäristön hätätilaan ratkaisua aikamatkustuksesta, mutta jatkuva aikahyppely on aiheuttanut hänelle muistiongelmia ja nyt aikakoneen koodi on yhtä hukassa kuin koko maapallomme. Katsojat pääsevät matkaamaan maailman vesistöjä ja etsimään koodin puuttuvia palasia.

Kaupunkiseikkailu sisältää ongelmanratkaisua, aivopähkinöitä ja hauskoja tehtäviä sekä mielenkiintoista tietoa. Seikkailun kokonaiskesto on n. 1h ja se tapahtuu ulkona, Radiomäen ja kaupungintalon ympäristössä. Se on suunnattu 6-vuotiaasta ylöspäin.

Kierros alkaa Pikkuteatterilta ja päättyy kaupungintalolle. Katsojat lähetetään matkaan 2–3 henkilön ryhmissä 10 minuutin välein. Seikkailu on osittain interaktiivinen, joten yksi älymobiililaite on hyvä varata mukaan. Turvallisuussyistä ryhmässä täytyy olla yksi vähintään 15-vuotias henkilö.

Voit nyt ilmoittautua mukaan seikkailuun 2–3 henkilön voimin. Koronarajoitusten vuoksi yleisön määrä on hyvin rajallinen, joten toimi nopeasti.

Huomioithan, että oman ryhmäsi tarkka lähtöaika ilmoitetaan viestillä vasta edellisenä päivänä.

Lähdöt seikkailuun:

Lauantaina 29.5.2021
klo 10–11
klo 11–12
klo 14–15
klo 15–16

Sunnuntaina 30.5.2021
klo 10–11
klo 11–12
klo 14–15
klo 15–16

Kierros on maksuton. Sitovat ennakkoilmoittautumiset ja toiveet lähtöajasta osoitteeseen liput.lahti@gmail.com. Kerro sähköpostissa nimesi, ryhmän koko (2–3 henkeä), puhelinnumero ja toive lähtöajasta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Sanna Heiskanen

Lisätietoja:
Henna Keihäs
henna.keihas@lahti.fi
p. 050 3836551

Lahden Nuorisoteatteri

Nuorisoteatteri tarjoaa 12–22-vuotiaille teatterista kiinnostuneille nuorille mahdollisuuden omaan taiteelliseen ilmaisuun perehdyttävään harrastukseen. Harjoituksissa nuoret tutustuvat teatteri-ilmaisun eri osa-alueisiin.

Lahden Nuorisoteatterissa on kaksi ryhmää 12–16-vuotiaat ja 16–22-vuotiaat. Molemmat ryhmät valmistavat teatteriesityksiä. Lisäksi nuorisoteatterilaiset osallistuvat erilaisiin tapahtumiin ja tempauksiin. Nuorisoteatterin ohjaajina toimivat Sanna Heiskanen ja Väinö Weckström.

Lahden Nuorisoteatteri Facebookissa