Siirry suoraan sisältöön

Liikuntahallit ja -salit

Lahdesta löytyy sisäliikuntatiloja lähes kaikkeen tarpeeseen. Sisäliikuntatarjontaa täydentää merkittävästi koulujen liikuntasalit.
Lahden suurhalli.

Palloiluhalleista suurimmissa Suurhallissa treenataan jalkapalloa, salibandya ja koripalloa. Launeen harjoitusjäähallin jäällä harrastavat seurojen juniorijääkiekkoilijat ja taitoluistelijat sekä Kortteliliigan herramiehet ja- naiset kaukalopallosta curlingiin.  Mäkikatsomon ryhmäliikuntatilat liikuttavat erityisryhmien järjestöjä sekä lapsi ja työikäisiin. Budolajeille löytyy oma kamppailukeskus Suurmäellä.

Sisäliikuntatarjontaa täydentää merkittävästi yllä myös 35 lahtelaisen koulun liikuntasalia, joiden harjoitusvuorot ovat seurojen, yhteisöjen sekä yksityisten käytössä iltaisin kouluvuoden aikana.

Yksityisten kuntosalien ohella myös mm. uimahallien kuntosalit ovat kuntalaisten ahkerassa käytössä. Uusimmat sisäliikuntatilat sijaitsevat Urheilukeskuksen mäkikatsomorakennuksessa, jossa on ryhmäliikuntatiloja ja kuntosali sekä Suurmäen kentän liikuntatila, johon on sijoittunut useita kamppailulajien tiloja.

Lahden Urheilu- ja messukeskus on kansainvälisen tason tapahtuma-areena Lahden keskustan läheisyydessä.