Siirry suoraan sisältöön

Liikuntahallit ja -salit

Lahdesta löytyy sisäliikuntatiloja lähes kaikkeen tarpeeseen. Sisäliikuntatarjontaa täydentää merkittävästi koulujen liikuntasalit.
Lahden suurhalli.

Koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa 

kaupungin liikuntapalveluita avataan vaiheittain (päivitys 5.5.2020).

Osa urheilutiloista on yhä suljettu.

_ _ _ 

Palloiluhalleista suurimmissa Suurhallissa (Lahti Energia -areenalla) treenataan muun muassa jalkapalloa, salibandya ja koripalloa. Launeen harjoitusjäähallin jäällä harrastavat seurojen juniorijääkiekkoilijat ja taitoluistelijat sekä Kortteliliigan herrasmiehet ja- naiset kaukalopallosta curlingiin.  Mäkikatsomon ryhmäliikuntatilat liikuttavat erityisryhmien järjestöjä sekä lapsia ja työikäisiä. Budolajeille löytyy oma Kamppailuareena Suurmäellä.

Sisäliikuntatarjontaa täydentää merkittävästi myös 35 lahtelaisen koulun liikuntasalia, joiden harjoitusvuorot ovat seurojen, yhteisöjen sekä yksityisten käytössä iltaisin kouluvuoden aikana.

Uimahallien kuntosalit ja muut kuntosalit ovat kuntalaisten ahkerassa käytössä. Uusimmat sisäliikuntatilat sijaitsevat Urheilukeskuksen mäkikatsomorakennuksessa, jossa on ryhmäliikuntatiloja ja kuntosali sekä Suurmäen liikuntatila, johon on sijoittunut useita kamppailulajien tiloja.

Lahden Urheilu- ja messukeskus on kansainvälisen tason tapahtuma-areena Lahden keskustan läheisyydessä.