Siirry suoraan sisältöön

Maauimala

Maauimala avasi ovensa ensimmäisen kerran toukokuussa 1973. Nyt 45 vuoden jälkeen Maauimalan avajaispäivää vietetään tiistaina 29.5. 2018. ja uintikausi jatkuu aina 12.8.2018 saakka. Lahden kaupungin liikuntapalvelut on tehnyt ostopalvelusopimuksen Maauimalan uinninvalvonnan ja uinninopetustoiminnan osalta TMI Sporttiturvan kanssa. Perinteisen uinnin, vesijuoksun lisäksi Maauimalassa järjestetään mm. 16 lasten uimakoulua, vesiliikuntaryhmiä ja kaksi iltauinti mahdollisuutta.
Lahden maauimala ja hyppyrimäet


Maauimala sijaitsee Urheilukeskuksessa Suurmäen alastulorinteessä. Uimalassa on kaupungin ainoa 50-metrinen allas, jonka päädyssä on matala lastenallas. Altaiden lähellä on ulkosuihkut.

Maauimalan pukutilat ja varsinaiset peseytymistilat saunoineen sijaitsevat päärakennuksessa mäkimontun pohjoispuolella. Lipunmyynnin yhteydessä toimii kahvio.

Maauimala toimii kesäkaudella, jolloin sisäuimahallit ovat kiinni. Seurojen harjoitusvuorojen lisäksi altaassa järjestetään vesiliikuntaa ryhmille. Uimalan päätyrinne on suosittu auringonottopaikka. Mäkikatsomon kuntosaliin pääsee sisään uimamaksulla maauimalan aukioloaikoina.

_____________________________________

Lahdessa järjestetään lasten ja nuorten ikäkausimestaruus uinnit, Rollouinnit 8.6.-10.6. Uintikisojen jälkeen osa uimareista jää vielä leireilemään Lahteen 11.6.-13.6. Väliseksi ajaksi. 

Rollouinnit aiheuttavat Maauimalan ja Lahden Uimahallin aukioloaikoihin poikkeuksia. 
Esite Rollojen aikaisiin poikkeaviin aukioloaikoihin.

 

 

Lisätietoja 

Liikuntapaikanhoitajat, löytötavarat
p. 050 559 4154

Kunnossapito ja huolto
Markku Ahokas, liikuntapalvelupäällikkö
p. 044 416 3629

Valvojat, vakiovuorot, kassapalvelut, siivous
Jenni Mikkola, liikuntapalveluvastaava
p. 050 383 6473

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lahti.fi