Siirry suoraan sisältöön

Maauimala

Maauimala tarjoaa kesän parhaat puitteet harrastaa vesiliikuntaa. Tarjolla mm. lasten uimakouluja sekä vesiliikuntaryhmiä eläkeläisille ja työikäisille. Maauimala toimii vain kesäkaudella.
Lahden maauimala ja hyppyrimäet

Lahden Maauimalan kesäkausi 2019 on päättynyt. - Maauimalan pukutilat ja varsinaiset peseytymistilat saunoineen sijaitsevat päärakennuksessa mäkimontun pohjoispuolella. Lipunmyynnin yhteydessä toimii kahvio.

Maauimala toimii kesäkaudella, jolloin sisäuimahallit ovat kiinni. Seurojen harjoitusvuorojen lisäksi altaassa järjestetään vesiliikuntaa ryhmille. Uimalan päätyrinne on suosittu auringonottopaikka.

Maauimalan kesästä 2019

Maauimalan kesäkaudesta ovat päässeet nauttimaan esiliikuntaseurojen nuoret harrastajat ja kilpauimarit, uimataidon alkeita opettelevat lapset, vesijuoksijat, uimarit ja vesijumpan harrastajat.

Lämmin kesäkuu siivitti Maauimalan alkukautta. Kesäkuun ensimmäinen lämmin päivä innosti 1800 asiakasta nauttimaan vesiliikunnasta ja auringosta. Maauimalassa kävi kaiken kaikkiaan 42 452 asiakasta. Maauimalan uimaopetuksen, uinninvalvonnan ja vesiliikunnan ohjaamisen Lahden kaupunki osti viime vuotiseen tapaan Sporttiturvalta.


 

 

Lisätietoja 

Liikuntapaikanhoitajat, löytötavarat
p. 050 559 4154

Kunnossapito ja huolto
Markku Ahokas, liikuntapalvelupäällikkö
p. 044 416 3629

Valvojat, vakiovuorot, kassapalvelut, siivous
Jenni Mikkola, liikuntapalveluvastaava
p. 050 383 6473

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lahti.fi