Siirry suoraan sisältöön

Urheilukentät

Lahden alueen urheilukentät tarjoavat monipuoliset liikuntamahdollisuudet.
Kisapuiston koripallokenttä.

Koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa 

myös ulkoliikuntapaikoilla, -kentillä, laduilla, lenkkipoluilla, puistoissa tulee huomioida yleiset ohjeistukset ja hygienia valtioneuvosten ja alueen hyvinvointiyhtymän päivittyvien ohjeiden mukaan. - Pidä turvaväli! 

_ _ _ 


Valvotut kentät, Kisapuisto, Mukkula, Kivimaa, Radiomäki, Jalkaranta, Nastolan Urheilukeskus ja Laune (käytössä vain kesällä), tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet eri liikunta- ja urheilulajien harrastamiseen ympäri vuoden niin organisoidulle, säännöllisesti kokoontuvalle liikuntaseuralle, järjestölle tai kaveriporukalle kuin myös silloin tällöin liikuntaa harrastaville pienen kaveriporukan tai perheen kanssa liikkuville kuntalaisille.

Valvottujen kenttien lisäksi eri puolella Lahtea sijaitsevat koulujen hiekkakentät lisäävät liikunnan mahdollisuuksia niin kesä- kuin talviaikoinakin. Talvisin nämä hiekkakentät toimivat luistelukenttinä.

Vakiovuorovaraukset ovat kenttien käytössä aina etusijalla, mutta useimmilla urheilukentillä saa omatoimisesti pelailla ja liikkua, ellei siellä ole varattuja vuoroja samaan aikaan. Kentän ollessa vapaassa käytössä siellä voi olla eri liikuntamuotojen harrastajia samaan aikaan.  Silloin omat liikunnalliset toimet mitoitetaan siten, että kaikki mahtuvat siellä liikkumaan. Tarvittaessa voit tarkistaa kenttien varaustilanteen Timmi-varauskalenterista.

 

​Lisätietoja

Harjoitusvuorot
Vesa Painilainen, liikuntapalveluvastaava
puh. 050 383 6470

Kunnossapito
Harri Uurainen, liikuntapaikkamestari
puh. 050 559 4282

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lahti.fi