Hyppää sisältöön
Portaat yhdistävät Rautellinkadun ja Mustankalliontien

Mustankallionpuiston portaat

Mustankallionpuiston ulkoportaat, Paavolan kaupunginosassa. Suunnitelma ulkoportaiden rakentamiseksi Rautellinkadun ja Mustankalliontien välille.

Mustankallionpuiston suunnitelma eteneminen ja toteuttaminen

Suunnitelma käynnistymisestä ilmoitetaan tapauskohtaisesti asukkaille.

 • Työn laajuudesta ja tarpeesta riippuen suunnittelutyöstä järjestetään kaikille avoin yleisötilaisuus.

  Suunnitelmaluonnoksen valmistuttua se asetetaan nähtäville. Nähtävilläolosta tiedotetaan asukkaita lehti-ilmoituksella ja kirjeellä sekä kaupungin nettisivuilla.

  Katusuunnitelmat ovat julkisesti nähtävänä 2 viikon ajan (14 vrk) pdf-muodossa Nähtävillä olevat suunnitelmat -sivulla.  Lisäksi suunnitelmat ovat paperikopioina nähtävänä  Lahti-Pisteessä, Palvelutorilla (Aleksanterinkatu 18).

  Muistutus

  Suunnitelmasta voidaan jättää muistutus sen nähtävilläoloaikana. Muistutukset on tehtävä kirjallisesti, jotka toimitetaan nähtävilläoloajan aikana Lahti-Pisteeseen, tai sähköisesti lähettämälle ne kirjaamoon, kirjaamo@lahti.fi. Sähköpostiviestin otsikossa tulee mainita muistutusta koskevan katusuunnitelman nimi.

   

  Nähtäville asetettu aineisto

 • Suunnitelmasta annettu palaute ja suunnitelmaluonnos tarkistetaan. Tarvittavat muutokset tehdään suunnitelmiin.

 • Tekninen ja ympäristölautakunta käsittelee muistutukset ja suunnitelmien muutokset.

  Lautakunta on hyväksynyt suunnitelman, mutta päätöksestä on valitettu ja asia on Hämeenlinnan hallinto-oikeuden käsittelyssä.

   

 • Mustankallionpuiston ulkoportaiden rakentaminen alkaa joulukuussa 2022. Töitä tehdään niin pitkälle kuin mahdollista, ja keväällä työt jatkuvat sään niin salliessa. Arvioitu valmistuminen on toukokuussa 2023.

Kohteen sijainti kartalla

Ohita upotus