Hyppää sisältöön

Kellarikahvila

Kellarikahvilan touko-kesäkuu 2024

Kellarikahvila on kesätauolla. Avaamme jälleen torstaina 29.8.!

Kellarikahvila on nuorten aikuisten (16-29 v.) oleskelu-ja kohtaamispaikka Lahden keskustassa. Tule yksin tai porukalla.
Kellarikahvilassa saat olla rauhassa tai seurassa. Toiminnot ovat maksuttomia ja niihin osallistuminen vapaaehtoista.

Kellarikahvila avoinna torstaisin klo 18–21 osoitteessa Kirkkokatu 21 E (käynti sisäpihan puolelta).

  • Vieläkö jaksaa vappuilla? Keltsun vappuäftereillä visailua ja vappuherkkuraati. Ja ihan varmasti on munkkia ja simaa tarjolla, kuten asiaan kuuluu.

  • Helatorstai. Nähdään viikon päästä!

  • Tänä vuonna Keltsussa valmistaudutaan Pride-kulkueeseen Setan toteuttaman kylttipajan muodossa. Tuu tekemään oma kyltti, lakana tai keksimään kulkuetta varten oma huuto. Muutakin luovaa tekemistä on tarjolla moninaisuuden juhlistamisen kunniaksi (mm. pinssejä, magneetteja, hiuskoruja ja kangaskasseja)!

  • Keltsun kaapeista löytyy edelleen muoveissaan olevia pelejä, nyt viimeistään on aika korkata nekin ja pistääpelit pystyyn! Vaihtoehtoina lautapelejä, korttipelejä, nintendo switch sekä superspessuna mahdollisuus testata synkkää Mörk Borg roolipeliä!

  • Ootko kokeillu kirjontaa? Me ei olla! Tuu siis yhdessä opettelemaan ristipisto, varsipisto ja muut kirjontatekniikat meidän kanssa! Jos sulla on kaapissa vaatteita joita voisi kirjomalla koristella, ota mukaan!

  • Perinteinen saunakellari on täällä taas! Retkeillään Lomakeskus Lepolaan Ahtialaan, jossa juhlistetaan kesän alkua grillailemalla, uimalla ja saunomalla! Omat uikkarit ja pyyhe mukaan. Tästä Keltsusta on tulossa lisäinfoa Instagramiin lähempänä.

  • Vietetään rentoa kesäiltaa Keltsun tiloissa ja sään salliessa pihallakin. Jäätelöä, moctaileja, mölkkyturnaus, hyppynarut, katuliidut ja musiikkia. On chilliä part 1!

  • Vietetään rentoa kesäiltaa Keltsun tiloissa ja sään salliessa pihallakin. Jäätelöä, moctaileja, mölkkyturnaus, hyppynarut, katuliidut ja musiikkia. On chilliä part 2!

Lisätietoja