Siirry suoraan sisältöön

Lahden kesänäyttämö

Uppo-Nalle laulujen laineilla -musiikkinäytelmän ensi-ilta to 28.6. (ensi-ilta loppuunmyyty)
Kuvitus: Johannes Wilenius

Uppo-Nalle tekee kaatopaikalla kaiken romun seasta oikean Löytöjen Löydön, nimittäin komeat rummut. Uppiksen intohimoinen rummutus Kissankuja viitosen pihalla vaikenee, sillä jotain aivan kamalaa tapahtuu: Laulava Lintukoira katoaa! Uppis päättää laskea rumpunsa vesille ja pelastaa ystävänsä, mutta ei arvaakaan millaisen seikkailuun hän pelastusmatkallaan päätyy. Kuka on tuo koiran kaappaaja, jolla on suuret lunnasvaatimukset? Miten ihmeessä Uppo-Nalle päätyy orkesteriin rummuttajaksi, vaikkei hän tunne edes nuotteja? Saako Uppis ystävänsä pelastettua?

Koko perheen musiikkinäytelmän ohjaa Väinö Weckström ja sen on dramatisoinut Elina Karjalaisen alkuperäisteoksen pohjalta Sanna Heiskanen. Laulut runoihin on säveltänyt Vega Välitalo ja musiikin sovituksesta vastaa koko upea Lahden Kesänäyttämön ensemble.

Tule mukaan laulujen laineille!

Lahden Kesänäyttämö työllistää nuoria jo 23. kerran. Mukana näytelmän toteutuksessa on kaikkiaan 23 nuorta muusikko-näyttelijää, kulttuurituottajaharjoittelijaa, tarpeistonhoitaja-näyttämömiestä ja valo-ääniteknikko.

Ohjaus: Väinö Weckström
Liput: 8 € / 10 € / 30 € (perhelippu, 4 hlö)
Lippuvaraukset: Verkkokauppa, liput.lahti@gmail.com, p. 044 716 1601
Paikka: Pikkuteatteri, Loviisankatu 8, Lahti

Ensi-ilta ja esitykset:
to 28.6. ensi-ilta klo 18 (LOPPUUNMYYTY)
la 30.6. klo 12 ja 15
ti 3.7. klo 14 (LOPPUUNMYYTY) ja 18 (LOPPUUNMYYTY)
ke 4.7. klo 14  (LOPPUUNMYYTY) ja 18
to 5.7. klo 14 ja 18 (LOPPUUNMYYTY)
pe 6.7. klo 14 (LOPPUUNMYYTY)

Lahden kesänäyttämö

Lahden kaupunki on tarjonnut nuorille kesätyömahdollisuuden teatterin parissa jo yli 20. vuoden ajan. Lahden Kesänäyttämön ensimmäinen produktio oli Falskisti vaan! vuonna 1995. Kesän 2017 esityksenä nähtiin Uppo-Nalle -musiikkinäytelmä, joka oli sekä arvostelu- että yleisömenestys.

Lisätietoja:

Lahden kaupunki
kulttuuriasiainpäällikkö Matti Karhos
p. 050 387 8792
matti.karhos@lahti.fi
www.phlastenkulttuuri.fi
Facebookissa: Lahden Kesänäyttämö
Instagramissa: @lahdenkesanayttamo