Siirry suoraan sisältöön

Lahden Nuorisoteatteri

Nuorisoteatteri tarjoaa 12–22-vuotiaille teatterista kiinnostuneille nuorille mahdollisuuden omaan taiteelliseen ilmaisuun perehdyttävään harrastukseen. Harjoituksissa nuoret tutustuvat teatteri-ilmaisun eri osa-alueisiin.
Lahden Nuorisoteatteri

HUOM! Teatteriopetus toteutetaan kevään osalta erityisjärjestelyin!

Lahden Nuorisoteatteri pyrkii omilla toimillaan ehkäisemään koronaviruksen leviämistä. Suljemme kulttuuritilamme 17.3. alkaen ja Nuorisoteatterin ryhmäopetustoiminta keskeytetään toistaiseksi.

Nuorisoteatterilaisille järjestetään teatteriopetusta vaihtoehtoisilla tavoilla: etäopetusta, itsenäistä opiskelua ja videoita hyödyntäen. Palaamme etäjärjestelyihin ja muihin harrastukseen liittyviin asioihin lähipäivinä.

Keltaisen pallon ensi-ilta viivästyy. Tiedotamme siitä myöhemmin.

***

Lahden Nuorisoteatterissa on kaksi ryhmää 12–16-vuotiaat ja 17–22-vuotiaat. Molemmat ryhmät valmistavat teatteriesityksiä. Lisäksi nuorisoteatterilaiset osallistuvat erilaisiin tapahtumiin ja tempauksiin. Nuorisoteatterin ohjaajina toimivat Sanna Heiskanen ja Väinö Weckström.

Nuorisoteatterin toimintakausi on syyskuusta toukokuuhun. Uusia harrastajia ryhmiin otetaan syyskuussa järjestettävien pääsykokeiden kautta.

Harrastustoiminta alkaa viikolla 36. Nuorten harjoitusvuorot ovat joka ke klo 17–20 ja joka toinen (parilliset viikot) su klo 10–14. Vanhempien ryhmän vuorot ovat joka ti klo 17–20 ja joka toinen (parittomat viikot) su klo 10–14.

Lisätietoa

ohjaajat Sanna Heiskanen ja Väinö Weckström
p. 0400 801 004
lahdennuorisoteatteri@gmail.com