Lahden Nuorisoteatterin ensi-ilta 18.4.

Lahden Nuorisoteatterin kevään ensi-iltana nähdään Tuomas Parkkisen käsikirjoittama ja Väinö Weckströmin ohjaama näytelmä Stand up, Jesus! Esiintyjinä on nuorisoteatterin 17–22-vuotiaiden ryhmä.

Näytelmän päähenkilönä on Jeesus. Tulemme tapaamaan muitakin raamatunhenkilöitä aivan uudesta näkökulmasta ja pääsemme nauramaan monelle meille jo tutulle asialle. Komiikan lisäksi näytelmä on kuitenkin erittäin syvällinen, ilman saarnaamista. Näytelmä ei rienaa uskonasioilla, vaan tuo eteemme mahdollisuuden katsoa asioita uudessa valossa.

Näytelmä on myös osa Lahden kaupungin kulttuuriohjelmaa 8-luokkalaisille. Esityksen tulee näkemään yhteensä noin 1 200 lahtelaista 8-luokkalaista. Lisäksi näytelmällä on kolme julkista esitystä.

Käsikirjoitus: Tuomas Parkkinen
Ohjaus: Väinö Weckström
Oikeudet: Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry
Kesto: 1 h 20 min (ei sisällä väliaikaa)
Liput: 6 € / 8 €
Varaukset: liput.lahti@gmail.com
Ikäsuositus: 13-vuotiaasta alkaen

Esitykset Pikkuteatterilla (Loviisankatu 8):
ti 18.4. klo 19 ensi-ilta
la 22.4. klo 18
su 23.4. klo 18

Nuorisoteatterin toiminta

Nuorisoteatteri tarjoaa 13–22-vuotiaille teatterista kiinnostuneille nuorille mahdollisuuden omaan taiteelliseen ilmaisuun perehdyttävään harrastukseen. Harjoituksissa nuoret tutustuvat teatteri-ilmaisun eri osa-alueisiin.

Lahden Nuorisoteatterissa on kaksi ryhmää 13–16-vuotiaat ja 17–22-vuotiaat. Molemmat ryhmät valmistavat teatteriesityksiä. Lisäksi nuorisoteatterilaiset osallistuvat erilaisiin tapahtumiin ja tempauksiin. Nuorisoteatterin ohjaajina toimivat Sanna Parviainen ja Väinö Weckström.

Nuorisoteatterin toimintakausi on syyskuusta toukokuuhun. Uusia harrastajia ryhmiin otetaan syyskuussa järjestettävien pääsykokeiden kautta. Kauden 2016 - 2017 harrastajat on valittu 30.8.2016 pidetyissä pääsykokeissa. 

Lisätietoja:
ohjaajat Sanna Heiskanen ja Väinö Weckström
p. 0400 801 004
lahdennuorisoteatteri@gmail.com