Lahden Nuorisoteatteri

Lahden Lasten Talvikarnevaaleilla nähdään Nuorisoteatterin toteuttamana kantaesitys Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka ja MM-tason tehtävä. Ensi-iltansa näytelmä saa lauantaina 28.1.2017 klo 15.

Lahden Nuorisoteatteri tuo lavalle odotetun jatko-osan, kun Etsivätoimisto Henkka & Kivimutkan kaksimiehinen edustusjoukkue osallistuu Lahden MM-hiihtoihin. Mutta miten ihmeessä Etelä-Lahden FBI:n miehet ratkaisevat suurmäen maailmanmestaruuden? Kuinka käy tietokilpailussa? Mihin ruotsalaishiihtäjät ovat sekaantuneet? Mistä urotyöstä pojat palkitaan? Ovatko he lopulta voittajia vai luusereita, kuten kanssakilpailijat väittävät? Tule mukaan selvittämään tämä mysteeri. MM-tason tehtävän ratkaisussa auttavat mm. isä-Jalmari, kännykkä, hoksottimet, kettumainen oveluus ja Mietaa. Mukana on myös ennen lukemattomia käänteitä!

Lauluilla höystetyn näytelmän on Kalle Veirron alkuperäisteoksen pohjalta dramatisoinut Väinö Weckström. Laulujen sävellyksestä ja sanoituksesta, sekä ohjauksesta vastaa Sanna Heiskanen. Esiintyjinä lavalla loistavat Lahden Nuorisoteatterin 13–16-vuotiaiden ryhmä.

Esitykset:
ensi-ilta la 28.1.2017 klo 15
ti 31.1. klo 12 ja klo 18
ke 1.2. klo 9 ja klo 12
to 2.2. klo 9 ja klo 12
su 5.2. klo 15

Dramatisointi: Kalle Veirron alkuperäisteoksen pohjalta Väinö Weckström
Sävellys ja sanoitus: Sanna Heiskanen
Ohjaus: Sanna Heiskanen

Liput: 8 €/hlö, 5 €/ryhmälippu, 25 €/perhelippu (4 hlö) 
Kohderyhmä: 6-vuotiaasta alkaen
Varaukset:
liput.lahti@gmail.com , www.visitlahti.fi
Paikka: Pikkuteatteri, Loviisankatu 8

Lahden Nuorisoteatterin toiminta

Nuorisoteatteri tarjoaa 13–22-vuotiaille teatterista kiinnostuneille nuorille mahdollisuuden omaan taiteelliseen ilmaisuun perehdyttävään harrastukseen. Harjoituksissa nuoret tutustuvat teatteri-ilmaisun eri osa-alueisiin.

Lahden Nuorisoteatterissa on kaksi ryhmää 13–16-vuotiaat ja 17–22-vuotiaat. Molemmat ryhmät valmistavat teatteriesityksiä. Lisäksi nuorisoteatterilaiset osallistuvat erilaisiin tapahtumiin ja tempauksiin. Nuorisoteatterin ohjaajina toimivat Sanna Parviainen ja Väinö Weckström.

Nuorisoteatterin toimintakausi on syyskuusta toukokuuhun. Uusia harrastajia ryhmiin otetaan syyskuussa järjestettävien pääsykokeiden kautta. Kauden 2016 - 2017 harrastajat on valittu 30.8.2016 pidetyissä pääsykokeissa. 

Lisätietoja:
ohjaajat Sanna Parviainen ja Väinö Weckström
p. 0400 801 004
lahdennuorisoteatteri@gmail.com