Siirry suoraan sisältöön

Ulkoliikuntapaikat

Radiomäen kenttä

Koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa 

myös ulkoliikuntapaikoilla, -kentillä, laduilla, lenkkipoluilla, puistoissa tulee huomioida yleiset ohjeistukset ja hygienia valtioneuvosten ja alueen hyvinvointiyhtymän päivittyvien ohjeiden mukaan. - Pidä turvaväli!

_ _ _ 


Yli 30 ulkokenttää ja talvisin nelisenkymmentä luisteluun tarkoitettua leikkialuekenttää eri puolilla Lahtea tarjoavat loistavat mahdollisuudet liikkumiseen. 

Haasteellisten sääolosuhteiden vuoksi luistelukausi jäi 2019 - 20 talvena poikkeuksellisen lyhyeksi. 

Lahdessa on kaikkiaan 31 kenttää, jotka toimivat talvisin luistelukenttinä. Lisäksi on nelisenkymmentä leikkialueen kenttää, jotka jäädytetään talvisin perheen pienimpiä varten ja joita ei ole tarkoitettu mailapeleihin. 


Pääkentät ja monipuolisimmat ulkoliikuntapaikkojen keskittymät ovat  Kisapuiston, Radiomäen, Jalkarannan, Mukkulan ja Nastolan urheilukeskuksen kentät. Lisäksi Patomäen nurmialueet ovat tärkeitä harjoittelupaikkoja esimerkiksi juniorijalkapalloilijoille. (Kivimaan kenttä on toistaiseksi monitoimitalon rakennustyömaan käytössä ja Patomäen nurmialueet ovat poissa käytöstä kehätietyömään vuoksi.)

Pääkentät ovat valaistut ja pukukopit liikkujien käytettävissä kenttien aukioloaikojen mukaan.

Vapaasti kaikkien käytössä olevia myös pienillä tekonurmikentillä varustettuja lähiliikuntapaikkoja on eri puolella Lahtea.

Kaupunki tarjoaa kesäaikana lisäksi maksuttomia tenniskenttiä sekä frisbeegolf-ratoja


Lisätietoja

Harjoitusvuorot
Vesa Painilainen, liikuntapalveluvastaava
puh. 050 383 6470

Kunnossapito
Harri Uurainen, liikuntapaikkamestari
puh. 050 559 4282

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lahti.fi