Siirry suoraan sisältöön

Ulkoliikuntapaikat

Yli 30 ulkokenttää ja talvisin nelisenkymmentä luisteluun tarkoitettua leikkialuekenttää eri puolilla Lahtea tarjoavat loistavat mahdollisuudet liikkumiseen.
Radiomäen kenttä

Lahden kentät ja kenttäalueet

Sääolosuhteiden vuoksi Lahden luistelukauden käynnistymistä vielä odotetaan. Valmisteluja kentillä on tehty pitkin syksyä.   

Kun luistelukausi käynnistyy, voit seurata jääkenttien, kaukaloiden ja leikkialuekenttien jäätilannetta linkkilistan koonnista.
_ _ _

Lahden kentistä ja kenttäalueista merkittävimmät monipuolisen liikunnan keskittymät ovat Kisapuisto, Radiomäki, Jalkaranta, Mukkula ja Sepänniemi. Lisäksi Patomäen nurmialueet ovat tärkeitä harjoittelupaikkoja esimerkiksi juniorijalkapallolle. (Kivimaan kenttä on toistaiseksi monitoimitalon rakennustyömaan käytössä.)

Liikuntapalveluiden ylläpitämien paikkojen lisäksi kaupungin muut yksiköt ylläpitävät liikuntapaikkoja mm. Launeella ja Mukkulassa, joissa on mahdollisuudet pelata frisbeegolfia.

Vapaasti kaikkien käytössä olevia myös pienillä tekonurmikentillä varustettuja lähiliikuntapaikkoja on rakennettu eri puolelle Lahtea.