Hyppää sisältöön

Asukastilaisuus uudesta puhtaiden kaasupolttoaineiden ja kaukolämmön yhteistuotantolaitoksesta 8.12.

Kartalla alue Koksikatu 8 tontista
Koksikatu 8:n tontti merkitty karttaan värillä.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan Nordic Ren-Gas Oy:n tuotantolaitoshankkeesta Fellmannian Ars Cultura kokoustilaan torstaina 8.12. klo 17.00–19.00.

Lahteen on suunnitteilla puhtaiden kaasupolttoaineiden ja CO₂-vapaan kaukolämmön yhteistuotantolaitos, joka tuottaa uusiutuvaa synteettistä metaania, vetyä ja hukkalämmöstä tuotettua kaukolämpöä. Laitos toimii osana puhtaiden P2X-kaasupolttoaineiden tuotanto- ja jakeluketjua raskaalle liikenteelle. Laitoksen suunniteltu sijaintipaikka on Lahden Kymijärven voimalaitoksen välittömässä läheisyydessä niin sanotulla Urasan tontilla (Koksikatu 8, 15170 Lahti).

Asukastilaisuus järjestetään osoitteessa Kirkkokatu 27, 15140 Lahti. Tilaisuus alkaa Fellmannian toisen kerroksen Ars Cultura -tilassa kahvitarjoilulla klo 16.30 ja varsinaisen ohjelman pariin siirrytään klo 17.00. Tilaisuus päättyy klo 19.00. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös verkossa tästä linkistä.

Tarjoilujen mitoittamiseksi ja tilan rajallisuuden vuoksi pyydämme paikan päälle saapuvia ilmoittautumaan ennakkoon. Jos haluat jatkossa lisätietoja hankkeesta ja kutsun hankkeen tuleviin asukastilaisuuksiin suoraan sähköpostiisi, voit liittyä mukaan hankkeen seurantaryhmään. Esiintyjille on myös mahdollista jättää ennakkokysymyksiä. Ilmoittautumiset ja ennakkokysymykset täällä: https://link.webropol.com/ep/RenGasLahti

 

Lisätietoja hankkeesta päivittyy Lahden kaupungin verkkosivuille: Möysä, Koksikatu 8 – Lahti

 

Yhteystiedot:

Johanna Palomäki, kaupunginarkkitehti, Lahden kaupunki

johanna.palomaki@lahti.fi / 0503878715

Johanna Flood, ylitarkastaja, Hämeen ELY-keskus

johanna.flood@ely-keskus.fi / 0295 025 019

Juuso Heinämäki, vuorovaikutussuunnittelija, Lahden kaupunki

juuso.heinamaki@lahti.fi / 0444163820

Teams-linkki