Hyppää sisältöön

Elinvoima- ja työllisyysjaosto 20.6.

Elinvoima- ja työllisyysjaosto päätti useista hankehakemuksista.

Elinvoima- ja työllisyysjaosto päätti useista rahoitushakemuksista. Lahden kaupunkiseudun ja valtion välisen innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimuksen ensimmäinen kestävän kaupunkikehittämisen rahoitushaku päättyi 15.6. Lahden kaupunki valmisteli hakemuksia sopimuksen teemoissa kaupunkien kestävä kiertotalous ja kansainvälinen urheiluliiketoiminta.

Samassa kokouksessa käsiteltiin Suomen Palloliiton ja kaupungin välinen aiepöytäkirja. Aiepöytäkirja sisältää tavoitteita vastuullisuuteen ja hyvinvointiin, olosuhteisiin sekä tapahtumatuotantoyhteistyöhön liittyen. Kokouksen jälkeen allekirjoitetussa aiepöytäkirjassa linjataan tapahtumatuotannon yhteistyön osalta, että jalkapalloseuroilla on mahdollisuus osallistua liikunnallisen sisällön tuottamiseen kaupungin järjestämissä tapahtumissa.

Lisäksi seurat voivat myös tarjota talkootyöapua tapahtumiin ja tarjota omaa osaamistaan tapahtumien järjestämisessä. Palloliiton kanssa järjestettävistä tapahtumista tehdään erilliset sopimukset, joissa mm. huomioidaan hinnoitteluperiaatteet, markkinointiyhteistyön mahdollisuudet ym.

Elinvoima ja työllisyysjaosto päätti asiat esityslistan mukaisesti.

Lisätietoja:

puheenjohtaja Milla Bruneau, p. 040 040 8951

elinvoimajohtaja Markus Lankinen, p. 040 701 7328