Hyppää sisältöön

Entisen Möysän vapaapalokunnan tontille asuntoja

Kaupunkiympäristölautakunta hyväksyi 27.4. aiesopimuksen Möysässä sijaitsevan vapaapalokunnan tontin muuttamisesta asumiskäyttöön. Vapaapalokunnan tontille suunnitellaan senioriasumista.

Möysänkadulla sijaitsevan entisen vapaapalokunnan alueen suunnitelman tavoitteena on rakentaa alueelle senioriasuinkortteli. Laadukas, monipuolinen ja yhteisöllinen senioriasuinkortteli mahdollistaa kohtuuhintaisen asumisen omissa asunnoissa. Lisäksi kortteliin suunnitellaan yhteisöllisyyttä lisääviä yhteistiloja. Kohde toteutetaan pääosin puurakenteisena.

Entisen poliisiaseman kiinteistöä kehitetään

Entisen poliisiaseman tontin aiesopimuksen ensisijaisena tavoitteena on nykyisen rakennuksen säilyttäminen ja peruskorjaaminen asuinnoiksi. Jos tämä osoittautuu toiminnallisesti ja taloudellisesti mahdottomaksi jatketaan kehittämistä uudisrakentamiseen perustuen.

Kasaajankadun polttoaineen jakelua palvelevan tontin vuokrasopimusta ei jatkettu

Kaupunkisuunnittelun esityksestä poiketen kesäkuun lopussa päättyvää vuokrasopimusta ei jatkettu Oy Teboil AB:n kanssa nykyisen herkän geopoliittisen tilanteen ja toimijan taustalla olevien omistussuhteiden vuoksi.

Kaupunkiympäristölautakunta 27.4.

Lisätietoja