Hyppää sisältöön

Esi- ja perusopetuksen arviointikysely käynnissä 5. helmikuuta asti

Päijät-Hämeen kaikissa kunnissa toteutetaan esi- ja perusopetuksen arviointikysely verkkokyselynä. Palautetta pyydetään kaikilta Päijät-Hämeen alueella kunnallisessa esi- ja perusopetuksessa olevien lasten ja nuorten huoltajilta, opetushenkilöstöltä sekä oppilailta. Kysely on avoinna 5.2.2024 asti.
Lapset kävelevät koulun pihalla

Esi- ja perusopetuksen arviointikysely toteutetaan kaikissa Päijät-Hämeen kunnissa sähköisenä kyselynä 22.1. – 5.2.2024. Huoltajat ja opetushenkilöstö pääsevät vastaamaan kyselyyn Edlevon, Wilman tai sähköpostitse saamansa vastauslinkin kautta. Huoltajien vastauslinkit löytyvät myös kunkin kunnan verkkosivuilta, Lahden huoltajien linkit tämän uutisen lopussa. Esi- ja perusopetuksen oppilaat vastaavat kyselyyn esiopetus- tai koulupäivän aikana.  Kyselyyn vastataan nimettömänä.

Kyselyyn vastaamalla huoltajat, henkilöstö sekä lapset esioppilaista ysiluokkalaisiin voivat vaikuttaa ja antaa palautetta oman kuntansa koulutuksen järjestäjälle esi- ja perusopetuksen toiminnan kehittämiseksi. Kyselyssä vastaajat pääsevät arvioimaan sitä, miten kunnat ovat opetus- ja kasvatustehtävässään onnistuneet.

Esi- ja perusopetuksen arviointikysely toteutetaan joka toinen vuosi.  Kyselystä saadaan yksikkökohtaiset, kuntakohtaiset ja seudulliset tulokset. Kyselyn seudulliset tulokset julkistetaan huhtikuussa 2024.

Arviointikyselyssä mukana ovat Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä.

– Tavoitteenamme on esi- ja perusopetuksen toiminnan jatkuva parantaminen. Siksi on tärkeää saada palautetta, miten mielestäsi olemme tehtävässämme onnistuneet, kertoo seudullisen kehittämisen kehittämispäällikkö Anjariitta Carlson.

Lisätietoja

Sivistyspalvelut, seudullinen kehittäminen
kehittämispäällikkö Anjariitta Carlson p. 050 398 5751, anjariitta.carlson@lahti.fi

Huoltajien vastauslinkit: