Hyppää sisältöön

Esi- ja perusopetuksen arviointikysely käynnissä 7. helmikuuta asti

Kyselyyn vastaamalla huoltajat, henkilöstö, lapset ja koululaiset voivat vaikuttaa esi- ja perusopetuksen toiminnan kehittämiseen.

Esi- ja perusopetuksen arviointikysely toteutetaan kaikissa Päijät-Hämeen kunnissa sähköisenä kyselynä 24.1. – 7.2.2022. Huoltajat ja opetushenkilöstö pääsevät vastaamaan kyselyyn Edlevon, Wilman tai sähköpostitse saamansa vastauslinkin kautta.

Esi- ja perusopetuksen oppilaat vastaavat kyselyyn esiopetus- tai koulupäivän aikana.

Kyselyyn vastaamalla huoltajat, henkilöstö sekä lapset esioppilaista kymppiluokkalaisiin voivat vaikuttaa ja antaa palautetta oman kuntansa koulutuksen järjestäjälle esi- ja perusopetuksen toiminnan kehittämiseksi. Kyselyssä vastaajat pääsevät arvioimaan sitä, miten kunnat ovat opetus- ja kasvatustehtävässään onnistuneet.

Esi- ja perusopetuksen arviointikysely toteutetaan joka toinen vuosi.

Arviointikyselyssä mukana ovat Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä. Koko aluetta koskevat yhteiset tulokset julkistetaan huhtikuussa 2022. Sen jälkeen jokainen yksittäinen koulutuksenjärjestäjä vastaa oman kuntansa tulosten julkaisemisesta.

– Tavoitteenamme on esi- ja perusopetuksen toiminnan jatkuva parantaminen. Siksi on tärkeää saada palautetta, miten mielestäsi olemme tehtävässämme onnistuneet, kertoo seudullisen kehittämisen kehittämispäällikkö Anjariitta Carlson.

Lisätietoja

Sivistyspalvelut, seudullinen kehittäminen
kehittämispäällikkö Anjariitta Carlson, p. 050 398 5751, anjariitta.carlson@lahti.fi