Hyppää sisältöön

Hae tukea myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen viimeistään 1. toukokuuta

Lahden kaupunki myöntää tänä vuonna 35 myynnin ja markkinoinnin yrityspalveluseteliä.

Lahden kaupunki jakaa 5 000 euron arvoisia yrityspalveluseteleitä 35 lahtelaisyritykselle. Yrityspalveluseteli on tarkoitettu yksinyrittäjien ja alle 50 henkeä työllistävien mikro- ja pienyritysten myynnin ja markkinoinnin konkreettiseen kehittämiseen.

Myynnin ja markkinoinnin yrityspalveluseteleiden hakuaika on nyt käynnissä ja päättyy 1.5.2023 kello 23.59.

Yrityspalvelusetelin avulla lahtelaiset yritykset voivat toteuttaa myynnin ja markkinoinnin kehittämistä kaupungin tuella. Yrityspalvelusetelin saaja maksaa kehittämistyöstä 1 000 euron omavastuuosuuden, mutta saa 5 000 euron arvosta asiantuntemusta ja käytännön toimenpiteitä markkinoinnin ja liiketoiminnan kasvun tueksi.

Yrityspalvelusetelin avulla voi muun muassa kehittää verkkokauppaa, hakukoneoptimointia ja kehittää yrityksen brändiä.

Lisätietoa yrityspalveluseteleistä: Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n sivuilta

Hakulomake 5 000 euron myynnin ja markkinoinnin yrityspalvelusetelin hakuun.

”Yrityspalvelusetelin avulla toteutettuja animaatiovideoita hyödynnetään monipuolisesti markkinoinnissa sekä myyntityössä. Videoilla on iso merkitys, jotta palvelumme ymmärretään nopeasti ja oikein. Videoiden avulla pystymme parantamaan yrityksen myyntiä.”
– Kuullas Finland Oy

”Toteutimme yrityspalvelusetelin avulla yrityksellemme ilmeen päivityksen. Visuaalista ilmettä ja uutta viestiä jalkautetaan nettisivuille ja muuhun markkinointiin. Meillä oli helmikuussa 2023 kansainväliset messut, joilla pääsimme heti hyödyntämään uutta yritysilmettä ja viestiä.”
– Selka Oy