Hyppää sisältöön

Harrastuksen järjestäjä, vielä ehdit ilmoittautua palveluntuottajaksi koulujen kerho- ja harrastustoimintaan

Lahden kouluissa järjestetään oppilaiden toiveiden mukaista harrastus- ja kerhotoimintaa vuosiluokkien 1–9 oppilaille. Harrastus- ja kerhotoiminta on oppilaalle maksutonta ja vapaaehtoista. Nyt haetaan mukaan eri harrastusten järjestäjiä. Vielä tiistaihin 18.4.2023 klo 12 mennessä ehtii ilmoittautua palveluntuottajaksi Tarjouspalvelu.fi -portaalissa.

Harrastuksen järjestäjä eli yhdistys, seura tai järjestö voi tarjota toteuttavaksi kohderyhmälle soveltuvaa harrastus- ja kerhotoimintaa harrastamisen Lahden malliin ja/tai koulujen kerhotoimintaan.

Tarjouksia pyydetään lasten ja nuorten toiveiden mukaisen harrastustoiminnan toteuttamiseksi kouluissa lukuvuonna 2023–2024. Toiveissa on muun muassa monipuolisesti eri liikuntalajeja, eläinkerhot, kokkaaminen, kädentaidot ja muotoilu, kuva-, elokuva-, moni- ja animaatiotaide, valo- ja videokuvaus. Lasten ja nuorten harrastustoiveita kysytään Lahden kaupungin omalla harrastustoivekyselyllä kevään 2023 aikana.

Toiminnan toteuttajalle maksetaan 50–60 euroa / tunti (alv 0 %). Lopullinen hinta määritellään ryhmäkohtaisesti sopimuksessa.

Hankintailmoitukseen voi tutustua tarkemmin Hilmassa. Tarjouksia pyydetään jättämään tiistaihin 18.4.2023 klo 12 mennessä Tarjouspalvelu.fi portaalissa. Tarjouspalvelu.fi on tarjoajille maksuton portaali mutta vaatii rekisteröitymisen. Harrastuksen järjestäjiä on infottu tarjouspyyntökyselystä ilmoittautumisaikana sähköpostitse.

Jos yhdistys ei perustelluista syistä pysty jättämään tarjousta viralliseen tarjouspyyntöön, voi mukaan ilmoittautua ilmoittautuminen palveluntuottajaksi -lomakkeen kautta.

Maksutonta harrastus- ja kerhotoimintaa koulupäivän yhteydessä

Lapset ja nuoret voivat osallistua koulujen kerhotoimintaan tai erilaisiin harrastusryhmiin ja avoimeen harrastustoimintaan, joista puhutaan Harrastamisen Lahden mallin toimintana. Kaikessa kerho- ja harrastustoiminnassa yhteisenä tavoitteena on, että jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus mielekkääseen harrastukseen. Lisätietoa koulujen harrastus- ja kerhotoiminnasta löytyy kaupungin lahti.fi -verkkosivuilta.

Lisätiedot

Lahden kaupunki
harrastuskoordinaattori Tiia Bucovschi
p. 044 416 3743, tiia.bucovschi@lahti.fi

Tarjouspalvelu.fi -portaali osoitteessa https://tarjouspalvelu.fi/lahti/?id=450368 t

Linkki hankintailmoitukseen Hilmassa:  https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/84881/notice/123532/overview
Ilmoituksen Hilma-numero 2023-123532

Harrastus-, kerho- ja iltapäivätoiminta – Lahti