Hyppää sisältöön

Hennalan katujen rakentaminen loppusuoralla

Hennalan katujen rakennustyöt etenevät Ulaaninkadun kevyen liikenteen väylän, Taukokadun ja Paraatikadun kääntöpaikan rakentamiseen. Nämä työt aiheuttavat sen, että alueen läpikulku katkaistaan 15.9. alkaen.
Kulku estetään Puistoväylän molemmista päistä aidoilla, sulkupylväillä tms. liikenteenohjauslaitteilla. Paraatikadun ja Ulaaninkadun yhdistävä epävirallinen puistoväylä suljetaan. Uusi, urakassa rakennettu Marssikatu avataan hälytysajoneuvojen käyttöön.
Kulku estetään Puistoväylän molemmista päistä aidoilla, sulkupylväillä tai muilla siihen soveltuvilla liikenteenohjauslaitteilla. Paraatikadun ja Ulaaninkadun yhdistävä epävirallinen puistoväylä suljetaan. Uusi, urakassa rakennettu Marssikatu avataan hälytysajoneuvojen käyttöön.

Hennalan katujen rakennustyöt etenevät Ulaaninkadun kevyen liikenteen väylän, Taukokadun ja Paraatikadun kääntöpaikan rakentamiseen. Työmaa tulee sulkemaan nyt käytössä olevan Ulaaninkadun ja Paraatikadun yhdistävän puistoväylän 15.9.2022 alkaen. Marssikatu on vielä työmaata, jossa sallitaan vain työmaaliikenne ja hälytysajoneuvojen liikenne. Täten urakan loppuvaiheessa läpiajo Hennalan läpi on estynyt, kunnes rakennetut kadut avataan liikenteelle. Koko alueen arvioitu yleiseen käyttöönotto tapahtuu viikolla 44.

Toivomme työmaan läheisyydessä liikkuvilta erityistä varovaisuutta liikenteeseen. Pahoittelemme rakentamisen aiheuttamia häiriötä.

Lisätietoihin Hennalan alueesta ja suunnitteluaineistoon voi tutustua täältä: www.lahti.fi/hennala

Kysy lisää

Jani Tuhkanen, rakennuttamispäällikkö, jani.tuhkanen@lahti.fi, p. 050 559 4102 / Lahden kaupunki
Aki Lehtinen, työmaapäällikkö, aki.lehtinen@grk.fi, p. 040 528 3732 / GRK Infra Oy
Sampo Eskola, työmaainsinööri, sampo.eskola@grk.fi, p. 050 345 2203 / GRK Infra Oy

Lue lisää: Hennala