Hyppää sisältöön

Kaupunginhallituksen jaostot 17.6.

Konserni- ja tilajaosto palautti Mukkulan monitoimitalon hankesuunnitelman valmisteluun. Elinvoima- ja työllisyysjaosto myönsi rahoituksen Convention Bureau -toiminnalle.

Konserni- ja tilajaosto päätti palauttaa Mukkulan monitoimitalon hankesuunnitelman takaisin valmisteluun.

Mukkulan monitoimitalo on kokonaan uusi rakennus, joka sijoittuu nykyisten purettujen ja purettavien rakennusten paikalle. Rakentaminen edellyttää kaavamuutosta, ja suunnittelualueen käsittävä kaavamuutos on vireillä.

Konserni- ja tilajaosto päätti yhtiökokousta pitämättä myöntää eron Sari Niinistölle 1.8.2024 alkaen Eventum Lahti Oy:n hallituksen puheenjohtajan tehtävästä ja nimesi uudeksi puheenjohtajaksi Juha Viljamaan.

esityslistaan

Elinvoima- ja työllisyysjaosto

Elinvoima- ja työllisyysjaosto päätti osoittaa 90 000 euron vuosittaisen rahoituksen Convention Bureau -toiminnalle vuosille 2024–2026.

Lahti Region Oy:n yhteydessä toimiva Lahti Convention Bureau -toiminta tukee jatkuvaa kartoitustyötä mahdollisista tapahtumista ja motivoi kansainvälisten järjestöjen paikallisjäseniä hakemaan oman alansa kongressia Lahden seudulle.

Jaosto päätti esittää kaupunginhallitukselle, että se hyväksyy elinvoiman palvelualueen toimintasäännön. Toimintasäännössä määrätään elinvoiman palvelualueen organisaatiosta ja tehtävistä.

Lisäksi päätettiin hyväksyä konsernihallinnon ja elinvoiman palvelualueen käyttösuunnitelma muutoksen alaisten yksiköiden osalta.

esityslistaan

Lisätietoja:

Konserni- ja tilajaoston varapuheenjohtaja
Ida Rantanen
p. 044 716 1215

Omistajaohjauksen johtaja
Veli-Pekka Ignatius
p. 044 716 1895

Elinvoima- ja työllisyysjaoston puheenjohtaja
Toni Putula
p. 040 501 9796

Elinvoimajohtaja
Henna Eskonsipo-Bradshaw
p. 044 482 0838