Hyppää sisältöön

Kaupunginvaltuuston päätökset 14.11.

Kokouksen aluksi Lahden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Rostedt piti puheen Antti Holopaisen muistoksi. Valtuusto vietti muistosanojen jälkeen lyhyen kunnioittavan hiljaisen hetken.

Kaupunginvaltuusto päätti asiat esityslistan mukaisesti lukuun ottamatta seuraavia:

  • Pasi Tuomailalle myönnettiin ero hyvinvoinnin ja vapaa-ajan lautakunnan jäsenen luottamustoimesta ja uudeksi jäseneksi valittiin Matias Pusa.
  • Jari Pykäläiselle myönnettiin ero hyvinvoinnin ja vapaa-ajan lautakunnan varajäsenen luottamustoimesta ja uudeksi varajäseneksi valittiin Jarmo Heino.
  • Ville Häliselle myönnettiin ero kaupunkiympäristölautakunnanjäsenen luottamustoimesta ja uudeksi jäseneksi valittiin Mikko Lindroos ja uudeksi varajäseneksi Janne Storlöpare.
  • Niko Liukkoselle myönnettiin ero rakennus- ja ympäristölupalautakunnan jäsenen ja I varapuheenjohtajan luottamustoimesta ja uudeksi jäseneksi ja I varapuheenjohtajaksi valittiin Ville Hälinen.

Lisäksi kokouksessa jätettiin perussuomalaisten ja vihreiden valtuustoryhmien yhteinen valtuustoaloite Lahden kaupungin työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseksi.