Hyppää sisältöön

Kerro mielipiteesi Lahden kumppanuuspöydistä

Oletko osallistunut kumppanuuspöytien tilaisuuksiin tai kuullut niistä somessa tai paikallismediassa? Vastaa kumppanuuspöytien toimintaa arvioivaan kyselyyn ja voita tuotepalkintoja.
kuvituskuva

Lahden kaupunki haluaa selvittää asukkaiden näkemyksiä kumppanuuspöytien toiminnan tuloksista, näkyvyydestä ja vaikuttavuudesta. Päätös kumppanuuspöytien toiminnan jatkumisesta tehdään tänä vuonna. Kyselyyn voi vastata 10.3. mennessä.

Kyselystä saatuja tietoa hyödynnetään toiminnan jatkosta päätettäessä ja toimintamallin kehittämisessä. Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvontaan Lahti-sateenvarjo sekä pääsylippuja visuaalisten taiteiden museoon Malvaan. Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Kumppanuuspöydissä kehitetään Lahtea ja omaa asuinaluetta

Koko kaupungin synttärit torilla, Nastola-viikon tapahtumat, puurojuhlat ja Launeen perhepuiston puistoruokailut ovat vain muutama esimerkki Lahden kumppanuuspöytien järjestämistä tai mahdollistamista tilaisuuksista. Kumppanuuspöydät järjestivät vuonna 2023 yhteensä 32 erilaista yhteisöllistä asukastilaisuutta, joissa kävi lähes 6000 lahtelaista. Sen lisäksi kumppanuuspöydät vaikuttivat päätöksentekoon muun muassa antamalla lausuntoja ja kannanottoja, tekemällä aloitteita sekä viemällä asukkailta saatua palautetta kaupungin asiantuntijoille ja päättäjille.

Lahden neljä alueellista kumppanuuspöytää ovat toimineet nyt 2,5 vuotta. Kumppanuuspöydät toimivat eri kaupunginosissa, eteläisellä, itäisellä, pohjoisella ja keskusta-alueella. Kumppanuuspöytien tavoitteena on lisätä vuoropuhelua asukkaiden, kaupungin ja päättäjien kesken. Kumppanuuspöytien Kerro Pois! -tilaisuuksissa asukkaita kutsutaan mukaan osallistumaan ja vaikuttamaan. Pöytien toiminta on epäpoliittista. Kumppanuuspöytien jäsenet ovat kaupunkilaisia, jotka haluavat tehdä yhdessä asukkaittensa näköistä kaupunkia.

 

Vastaa kyselyyn kumppanuuspöydistä

Lisätietoja