Hyppää sisältöön

Keskustan hankkeet esillä 18.4.

Ilmakuva rakentuvasta Lahdesta

Millaisia kaupunkisuunnittelun hankkeita on meneillään Lahdessa vuonna 2023? Tule kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista hankkeista keskustan kaavailtaan Fellmannian auditorioon ja aulatilaan tiistaina 18.4.

Esiteltävinä aiheina ovat muun muassa keskustan kehittäminen, uudistuva Paavolan alue, Kisapuiston ja Ranta-Kartanon rakentaminen, sekä muita kaupunkikuvallisesti merkittäviä kohteita keskustan ympäristössä. Tule kertomaan ajatuksesi keskustan kehittämisestä!

Tilaisuus alkaa klo 17.00 Fellmannian auditoriossa, jossa esitellään tiiviisti ajankohtaisia hankkeita. Esitysten jälkeen on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Osuuteen on mahdollista osallistua myös etänä Microsoft Teamsissa.

Tilaisuuden loppupuolella aulassa on mahdollisuus tutustua tarkemmin havainnekuviin ja suunnitelmiin yhdessä asiantuntijoiden kanssa, sekä osallistua Mankeli-kaupunkipyörien kuukausilipun arvontaan! Tarjolla myös pientä purtavaa.

Tilaisuus on osa Lahti City Ry:n järjestämää Cityviikkoa, joka tarjoaa erilaisia tapahtumia ja tempauksia, joita yhdistää näkemys keskustasta kaupungin elävänä sieluna ja värikkäänä sydämenä.

Kaikki kaupunkisuunnittelun kevään tapahtumat löydät täältä: www.lahti.fi/kympintapahtumat

 

Tilaisuuden materiaalit:

Videotallenne esityksistä (katsottavissa 4.5. asti): https://youtu.be/CwaxadrYp1w

Kaavaillan esitysmateriaali (pdf)

Kaavaillan muistio (pdf)