Hyppää sisältöön

Kisapuiston tekojäärata avataan perjantaina 15.12.2023 klo 17.00

Tervetuloa Kisapuiston tekojääradan avajaisiin perjantaina 15.12.2023 klo 17. Mukana ovat muun muassa Junior Pelicans, Lahden Taitoluistelijat, Lahti Ringette ja Pekko Pelikaani. Säänmukainen pukeutuminen ja luistimet mukaan, sillä avajaisten jälkeen tekojäärata on vapaasti luistelijoiden käytettävissä. Tekojääradan avaa hyvinvoinnin ja vapaa-ajan lautakunnan puheenjohtaja Maria Mäkynen.

Kisapuiston uusi tekojää- ja pesäpallokenttä mahdollistaa kesäkaudella pesäpallon pelaamisen ja talvella luistelun sekä jääkiekon pelaamisen. Kentän alle on asennettu jäähdytysputkisto kentän jäädyttämistä varten talviaikaan.

Tekojäärata aikaistaa luistelukauden aloitusta ja loppukaudesta hieman pidentää luistelukautta. Luonnonjäähän verrattuna tekojäärata mahdollistaa tasaisemmat luisteluolosuhteet.

Joka päivä klo 8.00–21.30 kenttä on avoinna ja valaistuna sekä pukuhuoneet Kisapuiston eri lajien harrastajien käytettävissä. Tekojääradan kaukalo saadaan käyttöön alkuvuodesta 2024.

Tekojäärata edellyttää jokapäiväistä huoltoa. Huoltoaika on aamuisin klo 6.00–8.00. Jäänhuoltoaikana kaikki liikkuminen jäällä on turvallisuussyistä ehdottomasti kielletty. Kentän muut tarvittavat huoltotoimenpiteet ja lumen auraukset tehdään sääolosuhteiden mukaan.

Tekojääradan päivittäiset huoltoajat löytyvät LahtiSkate-palvelusta ja liikuntapalvelujen verkkosivuilta. LahtiSkate-palvelusta voit tarkistaa Lahden kaikkien luistelukenttien ja kaukaloiden ajantasaisen tilanteen. Karttapohjaisessa järjestelmässä näkyvät ne jääkentät, joiden kunnossapidosta kaupungin liikuntapalvelut huolehtii.

Tervetuloa uuden tekojääradan avajaisiin

17 Tilaisuuden avaaminen ja puheet

  • Maria Mäkynen, Lahden hyvinvoinnin ja vapaa-ajan lautakunnan puheenjohtaja
  • Aleksi Nyström, liikuntajohtaja

17.15 Lahden Taitoluistelijoiden esitys 5 minuuttia

17.20–18 Seurojen Junior Pelicans, Lahden Taitoluistelijat, Lahti Ringette esittelyteltat pukutilojen edessä. Pekko Pelikaani viihdyttää avajaisvieraita.

17.20–21.30 Yleisöluistelua

Lisätiedot

Lahden kaupunki, Liikuntapalvelut
liikuntapalvelupäällikkö Markku Ahokas, p. 044 416 3629
liikuntapaikkamestari Harri Uurainen, p. 050 559 4282
liikuntapalveluvastaava Vesa Painilainen, p. 050 3836470

Seuraa Lahden luistelukenttien kuntoa LahtiSkate-palvelusta