Hyppää sisältöön

Kivipuronpuiston raitin rakentaminen Karistoon alkaa

Hietapellonkadun ja Karistonkadun välille rakennetaan uusi jalankulun ja pyöräilyn puistoraitti. Raitilla lyhennetään erityisesti Hietapellonkadun suunnasta tulevien koululaisten koulumatkaa, linja jäljittelee alueelle jo muotoutunutta oikopolkua. Raitin rakentaminen alkaa viikolla 28.

Kivituhkapäällysteinen uusi jalankulun ja pyöräilyn puistoraitti rakennetaan Kivipuronpuistoon Hietapellonkadun ja Karistonkadun välille, suunnilleen nykyisen oikopolun sijainnille. Raitin lisäksi Karistonkadun ja Ajurinkadun risteyksessä sijaitseva nykyinen hiekkakenttä maisemoidaan viheralueeksi, jossa ohjataan pintavesiä.

Ote Kivipuronpuiston raitin asemapiirustuksesta, jossa tummanharmaa kuvaa kivituhka päällystettä ja vihreä niittyä tai nurmikkoa.

Aikataulu

Raitin rakentaminen aloitetaan 12.7. alkavalla viikolla ja sen arvioidaan valmistuvan kokonaisuudessaan elokuun 2021 aikana. Tavoitteena on, että raitti olisi käytettävissä jo, kun raittia vielä viimeistellään.

 

Työmaan rajoittaa puiston käyttöä, toivomme varovaisuutta lähistöllä liikkuessanne ja pahoittelemme työmaan aiheuttamaa häiriötä.

 

Lisätietoja:

Janne Järvi, urakoitsija, p. 040 839 7398, Janne.Jarvi@destia.fi, Destia Oy

Riku Tiittanen, projekti-insinööri, p. 044 482 0837, Riku.Tiittanen@lahti.fi, Lahden kaupunki

Voit tutustua tarkemmin raitin suunnitelmiin tästä