Hyppää sisältöön

Konserni- ja tilajaosto 20.3.

Konserni- ja tilajaosto sai tiedoksi Provincia Oy:n tilannekatsauksen.

Provincia Oy:n toimitusjohtaja Anna-Kaisa Packalenin mukaan Lahden ja Provincian kumppanuus on syventynyt ja yhteinen omistajastrategia nyt kirkas.

– Yhteistyön henki on erittäin positiivinen ja eteenpäin katsova. Uusia ratkaisuja haetaan aktiivisesti ja mietitään, miten yhdessä saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Konkreettisena seuraavana asiana kehitämme yhteistä konsernilaskennan prosessia.

Lahden kaupungin HR-järjestelmän (ESS7) käyttöönotto loppusuoralla. Projekti on edennyt hyvin.

– Lahden kaupunki on erittäin tärkeä asiakas Provincialle ja omistaja-asiakkaan status tuo siihen positiivista selkänojaa. Kehityshankkeilla haetaan luonnollisesti työn sujuvuutta, laatua ja loppujen lopuksi myös tehokkuushyötyjä, Packalen kertoo.

Provincian liikevaihto kasvoi viime vuonna 16,8 prosenttia.

Jaosto päätti asiat esityslistan mukaisesti seuraavin kirjauksin pöytäkirjaan:

  • Kaupungin edustajan määrääminen Työterveys Wellamo Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen, hallituksen jäsenehdokkaiden nimeäminen ja toimiohjeiden antaminen yhtiökokousedustajalle.

Päätös: Kokousasia päätettiin jättää pöydälle.

  • 25 Kaupungin edustajan nimeäminen Lahti Energia Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen, hallituksen jäsenehdokkaiden nimeäminen ja toimintaohjeiden antaminen yhtiökokousedustajalle.

Päätös: Esittelijän ehdotuksesta päätösehdotuksen perusteluosaan kohtaan ” 2) nimetä ehdokkaat yhtiön hallituksen jäseniksi” valittiin jäseniksi KTM, OTK Jukka Ottela, hallituksen puheenjohtaja, tekniikan lisensiaatti, talousjohtaja Minna Haapala, Kansanedustaja Mika Kari, varapuheenjohtaja, toiminnanjohtaja Sanna Mäkinen, yrittäjä Jukka Ruhberg, HHJ, HTM rikoskomisario Mira Nieminen, HHJ, insinööri YAMK, TKI-asiantuntija Neea Similä, DI, kehityspäällikkö Tuomas Sorsa, kauppias, HHJ PJ Merja Vahter, laatuinsinööri Kimmo Virtanen ja käyttö- ja kunnossapitomestari Timo Kovalainen, henkilöstön edustaja.

Lisätietoja:

Konserni- ja tilajaoston puheenjohtaja Jorma Ratia

p. 044 716 1215

Konserniohjauksen päällikkö Veli-Pekka Ignatius

p. 044 716 1895