Hyppää sisältöön

Lähde mukaan jouluiseen kilpailuun!  

Lahden kumppanuuspöydät haluavat tuoda iloa ja jouluista mieltä loppuvuoteen käynnistämällä Lahden parhaat joulupiha- ja jouluikkunakilpailun. Kilpailuun osallistumisaika on 18.11.-3.12.2023.

Lahden kumppanuuspöydät kutsuvat lahtelaiset mukaan jouluiseen kilpailuun. Kilpailuun voivat osallistua Lahden asukkaat ja yritykset.

Ota kuva asuntosi tai kiinteistösi tunnelmallisesta pihavalaistuksesta, jouluisesta ikkunasta, näyteikkunasta tai jouluasetelmasta. Lähetä kuva sähköpostitse 3.12. mennessä osoitteeseen kumppanuuspoydat@lahti.fi (jpg. tai png.-kuva). Kuvan lisäksi ilmoita, millä nimellä kuva julkaistaan, asuinalue, nimesi sekä yhteystietosi. Ilmoitettuja tietoja käytetään vain kilpailuun osallistumiseen. 

Kuvat julkaistaan torstaina 7.12. kaupungin verkkosivulla lahti.fi/kumppanuuspoydat sekä Facebookissa @Lahdenkumppanuuspoydat. Lahtelaiset pääsevät äänestämään voittajaa jokaiselta suuralueelta 7.12.–20.12. välisenä aikana kumppanuuspöydän verkkosivujen kautta. Alueet ovat keskusta, pohjoinen, eteläinen sekä itäinen Lahti.

Katso suuralueet karttalinkistä. 

Kilpailun voittajat julkaistaan torstaina 21.12. verkkosivuilla lahti.fi/kumppanuuspoydat.
Voittajat saavat 50 euron arvoiset lahjakortit kukkakauppoihin.
Äänestäneiden kesken arvotaan sisäänpääsylippuja visuaalisten taiteiden museoon Malvaan.
 

Lähde mukaan ja ilmoita jouluinen joulupihasi, jouluikkunasi tai jouluasetelmasi hyvän mielen kilpailuun!

Lisätietoja