Hyppää sisältöön

Lahden kaupungin 1.11. syntymäpäivien ohjelmaa ja tapahtumia

Lahden kaupunki täyttää 118 vuotta 1. marraskuuta. Tässä juhlapäivän ohjelmaa ja tapahtumia.

Avoimet ovet uudistuneella kaupungintalolla

Eliel Saarisen suunnittelema kaupungintalo on peruskorjattu rakennushistoriaa vaalien. Sisäpiha on katettu ja muutettu lämpimäksi tilaksi kaupungin sekä kaupunkilaisten käyttöön. Samalla myöhäisjugendia edustava rakennus uudistui 165 henkilön moderniksi työpaikaksi. Tervetuloa tutustumaan Lahden kaupungintaloon! Ovet ovat avoinna klo 12–18. Sisäänkäynti sisäpihan torniovesta, Harjukadun puolelta.

Sin­fo­nia Lah­den Te­ra­pia-kvar­tet­ti esit­tää: Suo­mi­pop klas­si­kois­ta Piaz­zol­laa

Kaupungintalon sisäpihalla soi Lahden syntymäpäivän ja uudistetun kaupungintalon kunniaksi klo 14.30 ja 15.30. Kesto noin 20 min. Sisäänkäynti Harjukadulta.

Koko kaupungin synttärijuhlat kauppatorilla

Kumppanuuspöydät järjestävät ohjelmaa koko perheelle. Musiikista vastaavat Miikka Kallio Band ja Mikael Saari. Ohjelmassa myös SUPER teatterin lastenmusaa ja yhteislaulua sekä vuoden lahtelaisen julkistus. Kahvia 500 ensimmäiselle klo 16.30 alkaen.

Aleksin talvivalot syttyvät

Tarina talvisesta hiihtoretkestä on ilahduttanut lahtelaisia vuodesta 1983. Valot syttyvät klo 17.

Sauvakävelylenkki hiihtokisojen historiaan

Liikuntapalvelut ja Lahden hiihtoseura järjestävät MM-hiihtojen ja Salpausselän kilpailuiden historia-aiheisen sauvakävelylenkin. Oppaana toimii Lahden Hiihtoseuran puheenjohtaja Juha Kolu. Lenkille lähdetään hiihtomuseon edestä klo 17.30.

Roolipukuja ja rekvisiittaa kaupunginteatterilla

Satavuotisen teatteritoiminnan kunniaksi teatterin aulassa on esillä valokuvia, roolipukuja ja rekvisiittaa eri vuosikymmeniltä. Myös 40-vuotias teatteritalo esittäytyy. Avoinna ti-la klo 11–17.

Päihteetön K-18 So(ber) Halloween

Nuorisopalveluiden Halloween tapahtumassa Sirkus Kolmen kopla, Dj Raivo, Mahdollistamon tanssiryhmä, Dj Imppu, sekä modernia soul-vivahteista poppia esittävä Isaac Sene. Illan paras halloweenpuku palkitaan. Möysän musaklubilla klo 19–23.

Katso koko ohjelma: Lahden syntymäpäivä

Lisätiedot