Hyppää sisältöön

Lahden seudun Ympäristöviikko alkaa!

Viikonloppuna on luvassa kivoja ympäristötapahtumia, tule mukaan!
Syksyinen vaahtera

Ympäristöviikon ensimmäiset tapahtumat koittavat jo tulevana viikonloppuna: lauantaina 17.9. on koko perheelle oiva tilaisuus tutustua puulajipuistoon opastetulla kierroksella Launeen perhepuistossa Lahdessa tai nauttia virkistävästä Syyspatikasta poikkeamalla Hartolassa Aurinkorannan grillikatoksella.

Sunnuntaina 18.9. on niin ikään mahdollisuus osallistua Syyspatikkaan Hartolassa tai hiljentyä Heinolan seurakunnan luontokirkon messulla Sulkavankosken kesäkodilla, jossa on tarjolla myös kirkkokahvit.

Ympäristöviikon aikana on luvassa paljon lisää innostavia koko perheen tapahtumia luontopolkusuunnistuksesta roskakävelyyn ja linturetkistä kierrätystempauksiin. Ympäristöviikolle ovat kaikki tervetulleita osallistumaan ja oppimaan uutta. Tapahtumista on helppoa löytää inspiraatiota hyvään ja kestävään arkeen. Voit osallistua Ympäristöviikkoon myös yrityksen kesken, kaveriporukalla tai yksin esimerkiksi kutsumalla ystävän metsälenkille nauttimaan luonnon kiehtovasta monimuotoisuudesta.

Ympäristöviikon 2022 juliste ja kahdeksan upeaa postikorttia ovat jaossa jokaisessa viikkoa viettävässä kunnassa. Juliste ja kortit on painettu keväisen julistekilpailun osallistujatöistä. Koululaisten taidonnäytteitä voi käydä ihailemassa myös kirjastojen julistenäyttelyissä.

26. seudullista Ympäristöviikkoa vietetään 19.–25.9. Hartolassa, Heinolassa, Hollolassa, Iitissä, Lahdessa ja Sysmässä. Viikon teemana on Luonnon monimuotoisuus.

Katso kaikkien tapahtumien tiedot Ympäristöviikon kotisivuilta tai Facebookista – lämpimästi tervetuloa mukaan viettämään Ympäristöviikkoa!

www.ymparistoviikko.fi
www.facebook.com/ymparistoviikko
www.instagram.com/ymparistoviikko/