Hyppää sisältöön

Lahen Lava valloittaa Kauppatorin kesän – varaa oma aikasi nyt

Lahen Lava aukeaa 16.6. ja on varattavissa 12.8. asti. Aikaisempina vuosina erityisesti erilaiset musiikkiesitykset ovat olleet lavaesiintyjien repertuaarissa, joten odotettavissa on myös tänä vuonna musiikkia monesta eri genrestä. Varaa oma esiintymisaika tai tule katsomaan koko perheelle suunnattua ohjelmaa.

Lahden kaupungin tapahtumapalveluiden koordinoima Lahen Lava järjestetään tänä kesänä jo kolmatta kertaa. Alun perin koronan aiheuttamien sulkutoimenpiteiden vuoksi keskustaa piristämään keksitty Lahen Lava on muodostunut yhdeksi kesän kohokohdaksi Lahden Kauppatorilla.

Lava-alueelle saadaan tänä vuonna myös uusia elementtejä, kuten mukavaan oleskeluun sopivat vastakkain istuttavat keinut ja Lahden Joulukylästäkin tutut Lahti-kojut. Kojuja voidaan käyttää esimerkiksi eri toimijoiden esittelypisteinä. Kesäkuun markkinapäivänä kojuilla on tavattavissa Lahden Kaupunkiympäristön asiantuntijoita.

Lahen Lavan esityskauden huipentaa Mastofestarit, jotka järjestetään Lavalla 18.-19.8.2023.

Matalan kynnyksen esiintymispaikka kaikille lavatähteydestä kiinnostuneille

Lahen Lava on varattavissa pääsääntöisesti koko perheelle sopiville esityksille. Lavan käyttö on maksutonta ja Lavalla on käytettävissä maksuttomasti myös pieni äänentoistokalusto ja ääniteknikko pieniin tuotantoihin.

Oman lava-ajan voi varata Lahen Lavan verkkosivulta osoitteesta lahenlava.fi. Lahden tapahtumapalvelut käsittelevät ja hyväksyvät hakemukset.

Esiintymisestä ei makseta palkkiota, vaan Lahen Lava on tarkoitettu tahoille, jotka haluavat saada esiintymiskokemusta. Muista esiintymismahdollisuuksista kiinnostuneita ammattilaisesiintyjiä pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen tapahtumapalvelut@lahti.fi.

Alustavasti esiintymismahdollisuuksia on painotettu perjantaihin ja lauantaihin, sillä ne ovat aiempien vuosien perusteella olleet suosituimpia varauspäiviä. Esitysaikoja keskittämällä pyritään pienentämään Lavasta syntyviä kustannuksia. Mikäli kysyntää riittää, päivävalikoimaa laajennetaan sen mukaisesti. Esiintymisaikaa on aamusta alkaen kello 22 asti.

Lahen Lava 2023

Aihealueet