Hyppää sisältöön

Lahtelaisille maksutonta luisteluhiihdon opetusta

Lahtelaisille on tarjolla maksutonta luisteluhiihdon opetusta. Opetusryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Opetus ei sisällä varusteita. Valmentajina toimivat Lahden Hiihtoseuran hiihdonopettajat. Luisteluhiihto-opetus on yksi 41 osallistuvan budjetoinnin asukasideasta, jota kaupunki toteuttaa vuonna 2024.
kuvituskuva

Lahden Hiihtoseuran hiihdonopettajien valmennuksessa lahtelaiset pääsevät maksutta opettelemaan luisteluhiihtoa. Opetus ei sisällä varusteita, joten omat hiihtovarusteet mukaan tai niitä voi myös vuokrata kokoontumispaikan Customskista. Kannattaa tulla paikalle hyvissä ajoin ennen valmennuksen aloitushetkeä.

Luisteluhiihdon opetustuokioita on kolme samansisältöistä. Jokaiseen ryhmään mahtuu 20 osallistujaa. Osallistuja voi osallistua hiihtokouluun vain kerran. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ti 5.3. Klo 17.30 – 18.45

Ke 6.3. Klo 17.30 – 18.45

La 9.3. Klo 10 – 11.15

Ilmoittautumislinkin löydät kaupungin liikuntapalvelujen ja osbu-sivuilta.

Opetuspaikkana on ensilumen latu ja kokoontuminen Suksikauppa Customski -suksivuokrauspisteen läheisyydessä, osoitteessa Vaskelaisenrinne 9, 15800 Lahti. Käytettävissä on pysäköintipaikka Lahden vanhalla raviradalla.

Opetustuokioiden aikaan Urheilukeskuksen alue ja kisaladut on muuten varattu FIS Continental Cup -kisajärjestelyjen käyttöön.

Lisätietoja

Ilmoittautumislinkki:  https://forms.gle/DopGyzJACXbX11Af7

lahti.fi/osbu

lahti.fi/liikunta

Liikuntapalvelut, liikuntapalveluvastaava Sanna-Maija Nurminen, 040 702 9236, sanna-maija.nurminen@lahti.fi