Hyppää sisältöön

Lahti tarjoaa hyviä pelipaikkoja uudelle kaupunginjohtajalle

Haku Lahden kaupunginjohtajaksi on auki. Väistyvän kaupunginjohtajan Pekka Timosen seuraajaksi haetaan uutta johtajaa, joka on valmis luotsaamaan Lahden kohti seuraavia menestystarinoita.

Hakuprosessi käynnistyy kuntarekry.fi-palvelussa 8.8. ja jatkuu 28.8. klo 10 asti. Valinta on tarkoitus tehdä Lahden kaupunginvaltuustossa 2.10.2023. Tehtävän pätevyysvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä käytännön perehtyneisyys kuntahallintoon.

Lahti on johtava ympäristökaupunki, Suomen uusin yliopistokaupunki, urheilukaupunki, kulttuurikaupunki, kasvukeskus ja paljon muuta. Lahden yli 120 000 asukasta ja sen yritykset ovat menestyvä joukkue, jonka johtajalle tarjoutuu jatkuvasti pelipaikkoja niin rakennettavaksi, ratkaistavaksi kuin viimeisteltäväksi. Johtajalla on tehtävänsä tukena suuri kaupunkiorganisaatio – kyse on siis mitä suurimmassa määrin joukkuepelistä ja ison organisaation johtamisesta.

Hakuilmoituksessa haettavaa henkilöä kuvaillaan uudistavaksi edelläkävijäksi, jolla on strategista johtamiskykyä ja kykyä nähdä kaupungin kasvun sekä elinvoiman avaimia. Hän on taitava edunvalvoja, jolla on erinomaiset esiintymis- ja vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksi.

Uuden kaupunginjohtajan kanssa tehdään johtajasopimus. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja tehtävän palkkaus sekä aloitusaika täsmennetään prosessin aikana palkkatoiveiden ja virkaan valittavan aikataulujen pohjalta.

Tutustu Lahteen: lahti.fi/kaupunginjohtajaksi

Hakuilmoitus kuntarekry.fi-palvelussa