Hyppää sisältöön

Liikkuva Lahti -tapahtuma 18.9. kannustaa liikkumaan

Liikkuva Lahti -tapahtumassa 18.9. pääkirjastolla on tavattavissa liikuntaneuvojia, tarjolla kevyitä liikuntatuokioita ja mahdollisuus InBody -kehonkoostumusmittaukseen. Tapahtuma on osa Liikkuva Päijät-Häme -kiertuetta ja Euroopan liikkujan viikkoa.
Ulkokuntolaitteet

Liikkuva Lahti -tapahtumassa 18.9. klo 13–18 pääkirjastolla pääsee kohtaamaan Lahden kaupungin liikuntaneuvojia ja on mahdollisuus InBody -kehonkoostumusmittaukseen ilman ajanvarausta. Päijät-Hämeen hyvinvointialueen terveysliikuntakoordinaattori ohjaa kevyitä liikuntatuokioita klo 15.30, 16.00 ja 16.30. Liikuntatuokioihin voi tulla mukaan vaikka kirjastoreissun yhteydessä.

Lisäksi ajanvarauksella tehdään helppoja, arkivaatteissa toteutettavia kuntomittauksia, jotka sisältävät myös Inbody-mittauksen. Kuntomittaukseen tulee ennalta ilmoittautua Päijät-Hämeen Liikunta ja urheilu ry:n verkkosivuilla osoitteessa phlu.fi.

Tapahtuma on osa Liikkuva Päijät-Häme -kiertuetta sekä Euroopan liikkujan viikkoa, jota vietetään vuosittain syyskuussa, tänä vuonna 16.–22.9.2023. Viikolla kannustetaan ihmisiä pohtimaan omia arkisia liikkumisvalintoja ja niiden vaikutuksia ympäristöön, yhteiskuntaan ja terveyteen.

Tapahtuman pääkirjastolla järjestävät Lahden liikuntapalvelut, Päijät-Hämeen Liikunta ja urheilu ry sekä Päijät-Hämeen hyvinvointialue.

Lisätiedot

Lahden kaupungin liikuntapalvelut
Sanna-Maija Nurminen, liikuntapalveluvastaava
sanna-maija.nurminen@lahti.fi, 040 702 9236

Päijät-Hämeen Liikunta ja urheilu ry
Reda Oulmane
reda.oulmane@phlu.fi, 044 240 7490

Ilmoittautuminen kuntomittaukseen. AIKATAULU JA AJANVARAUS | Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry (phlu.fi)