Hyppää sisältöön

Mahdollistamo tukee nuoria unelmiensa toteuttamisessa

Lahden nuorisopalveluiden Mahdollistamolla on jaossa 10.000 € 10–29-vuotiaiden nuorten unelmille. Kulttuurisen nuorisotyön kenttä on avoinna kaikenlaisille unelmille, jotka tuottavat hyvinvointia, niin unelman ideoijalle, tekijöille kuin kokijoillekin.

Mahdollistamon tavoitteena on nuorten ohjaaminen ja kannustaminen omaehtoiseen toimintaan. Nuorten projektien toteutumista tuetaan henkilökohtaisella ohjauksella ja avustuksilla. Prosessi unelmasta toteutukseen hoituu ketterästi, joustavasti ja nopeasti. Nuorten unelmia vastaanotetaan sähköpostitse osoitteessa mahdollistamo@lahti.fi

Nuorten unelmia on toteutettu laaja-alaisesti. Mahdollistamo on auttanut muun muassa bändikämpän löytämisessä, musiikkivideon teossa, esiintymiskokemuksien saamisessa ja lyhytelokuvan tuottamisessa.

Lahden kaupungin nuorisopalveluiden kulttuurisen nuorisotyön työryhmä ideoi toimintaosallisuusmalli, Mahdollistamon vuonna 2020. Unelmien tukemisen lisäksi työryhmä järjestää nuorille tapahtumia ja toimii aktiivisesti mukana Lahdessa järjestettävissä kulttuuritapahtumissa.

Lisätiedot:
Susanna Ormaa-Perälä
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p.050 398 5642
susanna.ormaa-perala@lahti.fi