Hyppää sisältöön

Mahdollistamon Stage kutsuu 10–29-vuotiaita esiintyjiä Pikkuteatterin lavalle

Mahdollistamon toimintavuosi huipentuu sunnuntaina 17.12.2023 klo 13.00 alkaen järjestettävään open stage -tapahtumaan, joka tarjoaa nuorille mahdollisuuden päästä esiintymään ja näyttämään osaamisensa. Esiintyjäksi tulee ilmoittautua ennakkoon. Tapahtuman päättää lahtelainen laulaja-lauluntekijä M.
Lisätiedot: krista.jokela@lahti.fi, laura.peltoniemi@lahti.fi

Tapahtumaan haetaan 10–29-vuotiaita esiintyjiä, joilla on mahdollisuus näyttää osaamisensa Pikkuteatterin (Loviisankatu 8) lavalla. Lava on avoinna kaikenlaiselle tulkinnalle, oli se sitten musiikkia, tanssia, stand-uppia, sirkusta tai jotain muuta. Esiintyvän ryhmän jäsenistä vähintään yhden on oltava lahtelainen. Tapahtumaan ilmoittaudutaan esiintyjäksi ilmoittautumislomakkeen kautta ja hakuaika on käynnissä 13.11.-10.12.2023.

Lisäksi tapahtumassa kerrotaan Mahdollistamosta ja siitä, miten Mahdollistamon kautta voi toteuttaa omia taide- ja kulttuuritoimintaan liittyviä unelmiaan. Stage-tapahtumassa on myös muita puheenvuoroja, taiteilijapaneelikeskustelu sekä artistivieras M, joka päättää tapahtuman. Tapahtuma on maksuton ja yleisöön ovat tervetulleita kaikenikäiset.

Mahdollistamon toiminta pohjautuu nuorten unelmien toteuttamiseen taide- ja kulttuuritoiminnan parissa. Mahdollistamo etsii jatkuvasti uusia lahjakkuuksia tapahtumiin esiintymään, ja Mahdollistamon Stagen kautta niitä toivotaan löytyvän.

– Nuoret tarvitsevat tapahtumia ja tilaisuuksia näyttää osaamistaan. Mahdollistamon Stagelle voi tuoda mitä tahansa esittävää taidetta ja lisäksi samalla pääsee esiintymään liveyleisölle, kertoo hankekoordinaattori Laura Peltoniemi.

Mahdollistamon vuosi on ollut monipuolinen

Lahden kaupungin nuorisopalveluiden Mahdollistamo on toiminut AVI:n rahoituksella vuoden 2023 alusta lähtien. Ensimmäinen toimintavuosi hankekoordinaattorin vetämänä on ollut erittäin monipuolinen. Toteutukseen siirtyneitä nuorten unelmia on ollut yhteensä 17. Näitä ovat olleet muun muassa Euroviisufinaalin kisakatsomo, taidenäyttely, työpajaidea keramiikkakorujen valmistukseen liittyen, yhteisöllinen teatteriprojekti, joka toteutettiin osana Mastofestareiden ohjelmaa sekä monenlaisia tanssi-, laulu-, ja esiintymisprojekteja.

Nuorten omien unelmien lisäksi on toteutettu kaikille avoimia, maksuttomia workshoppeja sekä taide- ja kulttuurileiri 10–12-vuotiaille yhteistyössä Yli-Marolan 4H-kotieläinpihan kanssa.

Lisätietoja

Linkki Mahdollistamon Stagen ilmoittautumiseen: Ilmoittautumislinkki

Lahden kaupungin nuorisopalvelut
Laura Peltoniemi, hankekoordinaattori, Mahdollistamo
laura.peltoniemi@lahti.fi, p. 044 4826 730