Hyppää sisältöön

Muistiklubi tarjoaa läheistään hoitavalle tuokion omaa aikaa

Kaipaako läheisesi turvallista paikkaa, jotta voit viettää hetken itseksesi? Ilmoita läheisesi mukaan Muistiklubille.
Palvelutorin Klubi-tila
Palvelutorin Klubi-tila

Muistiklubi kokoontuu kerran kuussa Palvelutorilla. Toiminta on tarkoitettu kotona asuvalle ikääntyneelle, joka ei enää pärjää turvallisesti itsekseen. Idea muistisairaiden päivätoiminnasta äänestettiin toteutettavaksi viime vuoden osallistuvassa budjetoinnissa eli osbussa.

– Muistiklubilla toimitaan ikääntyneiden ehdoilla. Keskustellaan, jos juttu luistaa, liikutaan ryhmän mukaisesti sekä pelataan mieluisia pelejä, kertoo Pirjo Nieminen PalveluSantrasta.

Ikääntyneille tarjotaan Muistiklubilla iltapäiväkahvit. Ryhmiä ohjaa Leena Airanne, jolla on pitkä kokemus päivätoiminnasta oman Iloinen mummola -yrityksensä kautta. Ryhmät ovat aina osallistujiensa näköisiä ja ohjaaja ottaa jokaisen ryhmäläisen persoonan huomioon. Toiminnasta vastaa PalveluSantra. Kerrallaan ryhmässä voi olla kahdeksan ikääntynyttä. Toimintaan tulee ilmoittautua etukäteen.

Muistiklubi on Lahden osallistuvan budjetoinnin asukasidea. Kaupunki toteuttaa 41 osallistuvan budjetoinnin asukasideaa vuonna 2024.

Muistiklubi

Palvelutori, tapahtumatila Klubi
Kauppakeskus Trio, 2.krs., Aleksanterinkatu 18
Ilmoittautumiset ja tiedustelut: 040 558 7588/PalveluSantra
Klubi kokoontuu kerran kuussa maanantaisin klo 12.45–14.45. Seuraavat kokoontumiskerrat ovat 20.5., 10.6., 15.7.,19.8.,16.9.,21.10., 18.11. ja 16.12.

Lisätietoja

Pirjo Nieminen, toiminnanjohtaja
PalveluSantra
p. 040 558 7588
pirjo.nieminen@palvelusantra.fi

Katso täältä kaikki toteutettavat osbu-ideat