Hyppää sisältöön

Mukkulassa pääsee viikonloppuna luistelemaan – seuraa jääkenttien kuntoa LahtiSkate-palvelusta

Mukkulan jääkentällä päästään luistelemaan jo tulevana viikonloppuna, Radiomäen kentällä ensi viikon kuluessa. Kisapuiston tekojääradan avajaiset ovat joulukuun puolenvälin aikoihin.

– Mukkulan jääkentän pintaa vahvistetaan tänään perjantaina 24.11., lauhtunut sää on tehnyt jään pinnasta hauraan. Pakkasta on luvattu useaksi päiväksi, kertoo liikuntapalvelupäällikkö Markku Ahokas.

– Myös Radiomäen kentän jäädytys on aloitettu ja luistelemaan pääsee ensi viikolla.

– Kisapuiston tekojääradan maalaustyö on menossa. Tekojääradan avajaiset ovat joulukuun puolenvälin aikoihin. Ihan tarkkaa päivää emme vielä osaa kertoa, mutta LahtiSkate-palvelusta ja liikuntapalvelujen sivuilta kannattaa seurata töiden etenemistä, Ahokas jatkaa.
– Tiedotamme tarkan avaushetken lähempänä ajankohtaa.

– Tekojäärata edellyttää jokapäiväistä hoitoa. Jäänhoitoaikana kaikki liikkuminen jäällä on turvallisuussyistä ehdottomasti kielletty. Tekojääradan avauduttua päivittäiset hoitoajat löytyvät LahtiSkate-palvelusta ja liikuntapalvelujen verkkosivuilta.

LahtiSkate-palvelusta voit tarkistaa Lahden luistelukenttien ja kaukaloiden ajantasaisen tilanteen. Karttapohjaisessa järjestelmässä näkyvät ne jääkentät, joiden kunnossapidosta kaupungin liikuntapalvelut huolehtii.

Lisätiedot

liikuntapalvelupäällikkö Markku Ahokas, p. 044 416 3629

Seuraa Lahden luistelukenttien kuntoa

Aihealueet