Hyppää sisältöön

Nastolan alueella aloittaa uusi avoimen varhaiskasvatuksen ryhmä

Avoin varhaiskasvatus on maksutonta toimintaa 2 - 5 -vuotiaiden lasten ja heidän perheidensä hyvinvoinnin edistämiseksi. Uusi Nastolan ryhmä aloittaa toimintansa 14.11.2022. Iltapäivisin tarjolla on toimintaa ukrainalaisille perheille ja keskiviikkoisin kaikille avointa perhetoimintaa.
Lapsia leikkimässä luonnossa

Kaupungin avoimen varhaiskasvatuksen uusi Nastolan ryhmä aloittaa toimintansa 14. marraskuuta osoitteessa Niittytie 10.

2 – 5 -vuotiaiden kerhotoimintaa on tarjolla ma-ti ja to-pe klo 8.30 – 11.30 ja 12.30 – 15.30. Lapsi osallistuu kerhotoimintaan saman päivän aikana joko aamu- tai iltapäivällä. Iltapäivisin ryhmässä on tarjolla toimintaa ja yhdessä tekemistä myös ukrainalaisille perheille.

Keskiviikkoisin klo 9 – 11 ja 13 – 15  tarjolla on avointa perhetoimintaa, jonne perheet voivat tulla tapaamaan muita lapsiperheitä ilman erillistä ilmoittautumista

2 – 5 -vuotiaiden kerhotoimintaan haetaan sähköisellä hakulomakkeella, joka löytyy kaupungin varhaiskasvatuksen lahti.fi -verkkosivuilta. Mikäli sähköisen hakulomakkeen käyttö ei ole mahdollista, toimintaan voi hakea myös paperilomakkeella. Lomakkeen saa avoimen varhaiskasvatuksen toimipaikoista tai Lahti-Pisteeltä.

Avoimen varhaiskasvatuksen kerhotoimintaa lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi

Avoimen varhaiskasvatuksen tavoitteena on lahtelaisten, kotona olevien 2 – 5 -vuotiaiden lasten ja heidän perheidensä hyvinvoinnin edistäminen. Toiminnassa korostuvat osallisuus, leikki, elämyksellisyys, luonnossa toimiminen ja liikkuminen. Toiminnan suunnittelussa huomioidaan lasten ja heidän huoltajiensa toiveet ja kiinnostuksen kohteet.

  • Kaikissa kerhoissa on aamupäivä- ja iltapäiväryhmät. Huoltajat voivat valita lapselleen 1 – 4 kerhopäivää viikossa joko aamu- tai iltapäivisin tai niin, että heidän valitsemansa kokonaisuus sisältää sekä aamu- että iltapäiviä eri päivinä.
  • Kerhot toimivat koulujen työ- ja lomapäivien 10.8.2022  – 2.6.2023 mukaan ja ovat tauolla syys- ja talvilomaviikolla sekä aiemmasta poiketen joululoman aikaan vain viikolla 52.

Avoimen varhaiskasvatuksen kerhotoimintaa tarjotaan nyt kuudessa eri toimipaikassa

Hirsimetsän ryhmä Kiveriössä
Jalkarannan ryhmä
Launeen perhepuiston ryhmä
Loviisanpässin ryhmä keskustan alueella
Nastolan ryhmä
Tanssimäen ryhmä Mukkulassa

Lisätiedot

Tuulevi Annala 050 398 7749
Nastolan ryhmä, os. Niittytie 10, 15560 Nastola, 14.11.2022 alkaen puhelin 044 483 1581

avoin varhaiskasvatus