Hyppää sisältöön

Nastolan aluejohtokunnan Kerro Pois! -asukastilaisuus verkossa 9.12.

Tilaisuudessa esitellään ja keskustellaan Lahden uudesta osallisuus- ja lähidemokratiamallista sekä Nastolan alueen ajankohtaisista asioista.
Rakokiven uusi monitoimitalo on valmistumassa. Kuvan päällä #OmaLahti-logo.

Nastolan aluejohtokunta kutsuu asukkaat Kerro Pois! -aluejohtokunta kylillä -verkkotilaisuuteen keskiviikkona 9.12. klo 16.00–17.30.

Tilaisuus toteutetaan Teams-ohjelmalla, joka toimii tietokoneella, tabletilla tai kännykällä. Tapahtumaan osallistuminen ei vaadi tunnuksia Teams-palveluun. Microsoft Teams -sovelluksen voi tarvittaessa ladata sovelluskaupasta. Tekniset ohjeet ja osallistumislinkin löydät Nastola.fi-sivun uutisesta sekä Facebook-tapahtumasta.

Aluejohtokunta toimii kesäkuuhun 2021 asti, jonka jälkeen Lahden suuralueille perustetaan neljä kumppanuuspöytää edistämään asukas- ja lähidemokratiaa. Kumppanuuspöytiin kutsutaan kumppaneita kullakin alueella toimivista yhdistyksistä, järjestöistä, oppilaitoksista, yrityksistä, seurakunnista ja asukkaista. Toiminnasta kiinnostuneille avataan myös mahdollisuus hakea jäsenyyttä.

Aluejohtokunta on toiminut Nastolan alueella vuodesta 2016 lähtien yhdistymisen jälkeisessä ajassa ja murroksessa. Sen tavoitteena on ollut lisätä muun muassa alueellista hyvinvointia, yhteisöllisyyttä ja elinvoimaisuutta sekä tukea paikallisia vapaaehtoistoimijoita tärkeässä tehtävässään tapahtumajärjestämisessä ja ennaltaehkäisevässä työssä. Lahden uusi osallisuus- ja lähidemokratiamalli vahvistaa kaupunkitasoista asukasvaikuttamista.

”Haluamme kuulla teidän asukkaiden ajatuksia aluejohtokunnan toiminnasta, Nastolan alueen kehittymisestä, koronan tuomista haasteista sekä uudesta lähidemokratiamallista, joka korvaa aluejohtokuntatoimintamallin. Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan ja kohtaamaan verkkotilaisuudessa.”, kannustaa aluejohtokunnan puheenjohtaja Rauno Grönroos.

Kerro pois! -tilaisuus Facebookissa