Hyppää sisältöön

Niemen sataman kaavailta järjestetään 10.2.

Tervetuloa keskustelemaan Niemen sataman kehittämisestä ja kuulemaan, miten alueen asemakaavamuutos on edennyt ehdotusvaiheeseen. Kaavailta järjestetään verkkotilaisuutena 10.2.
Ilmakuva Niemen satamasta

Tervetuloa mukaan Niemen sataman kaavailtaan torstaina 10.2.2022 klo 17 kuulemaan ja keskustelemaan asemakaavamuutoksesta. Tilaisuus on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Kaavailta järjestetään Teams-ohjelman välityksellä. Teams-osallistumislinkin löydät alta. Ohjelma klo 17–19. Linjat avataan klo 16.45, jolloin voit tulla testaamaan omien laitteidesi toimivuuden.

Niemen satamaan suunnitellaan muun muassa rantaraitin rakentamista satama-alueen läpi. Tilaisuudessa esitellään myös satama-alueen yleis- ja lähiympäristösuunnitelmia, jotka ovat luonnosvaiheessa.

Kaavatöistä vastaavat suunnittelijat ovat tilaisuudessa paikalla ja tilaisuuden loppupuolella asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Kysymyksiä voi esittää myös koko tilaisuuden ajan chatissa.

Osallistumisohjeet

  • Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tilaisuus tallennetaan.
  • Teams-ohjelma toimii tietokoneella, tabletilla tai kännykällä.
  • Ohjelma tukee päivitettyjä Chrome, Edge ja Safari -selaimia. Android- ja iOS-mobiililaitteisiin voi ladata Microsoft Teams -sovelluksen sovelluskaupasta.
  • Tapahtumaan osallistuminen ei vaadi tunnuksia Teams-palveluun. Voit liittyä mukaan omalla nimelläsi tai nimimerkillä.
  • Voit liittyä mukaan jo 16.45 testaamaan tekniikan toimivuuden. Jos kohtaat teknisiä ongelmia, voit olla etukäteen yhteydessä vuorovaikutussuunnittelija Pauliina Kivinevaan, p. 044 416 3820, pauliina.kivineva@lahti.fi.
  • Varmistathan etukäteen laitteidesi toimivuuden.
  • Microsoftin käyttöohjeita Teamsiin
Teams-osallistumislinkki

Lisätietoja