Hyppää sisältöön

Nuorille maksutonta ohjelmaa syyslomaksi

Lahden kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa nuorille paljon maksutonta ohjelmaa syyslomaviikolla eri puolilla kaupunkia. Nuorisotiloilla ja niiden lähiympäristöissä järjestetään runsaasti erilaista lomatekemistä. Nuorisopalvelujen syyslomaviikon ohjelmaan voit tutustua kaupungin nuorisopalvelujen verkkosivuilla.

Viikon ainoa maksullinen toiminta on 12–15-vuotiaiden nuorten SyysCamping-leiri Isorannan leirikeskuksessa Sysmässä. 26.–28.10. Leirille ilmoittautuminen alkaa ma 10.10. klo 9.00 kaupungin ja nuorisopalvelujen verkkokaupan kautta. Paikkoja on rajallisesti.

Nuorisotiloissa järjestettävä syyslomaohjelma on tänäkin vuonna kattava. Tarjolla on muun muassa burgeripäiviä, bingoa, lettukestejä, Megazonea, kynsistudio, Haluatko Miljönääriksi-visailua ja Super Mario-päivää. Ilmoittautumiset ja lisätiedot nuorisotilojen toimintoihin on Harrastelahti.fi -sivustolla.

Toiminta on suunnattu kaikille nuorisotilaikäisille eli 4.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille, jos ikärajoja ei erikseen mainita. Toimintaa tarjoavat nuorisotilat Ahtialassa, Lähteellä, Metsäkankaalla, Mukkulassa, Möysässä, Nastolassa sekä Pelitila Xperience, kauppakeskusnuorisotyön tila Tripla ja liikkuvan nuorisotyön Liinu-auto.

Harrastelahti.fi-sivusto

Harrastelahti.fi-sivusto kokoaa yhteen harrastustarjonnan lahtelaisille lapsille ja nuorille. Osa toiminnoista on maksullisia, mutta tarjolla on myös maksutonta toimintaa. Sivustolta löydät Lahden kaupungin, nuorisopalvelujen, kirjaston sekä seurakuntien, eri seurojen, yhdistysten ja järjestöjen harrastus- ja vapaa-ajan toiminnan tarjontaa lapsille ja nuorille. Tarkennetulla haulla ja avainsanalla “lomatoiminta” löydät kootusti kaikki sivuston ajankohtaiset loma-ajan tapahtumat.

Lisätiedot

Lahden kaupunki

Nuorisopalvelut
Ulla-Riitta Moilanen, p. 050 559 4125
ulla-riitta.moilanen@lahti.fi

Lahden vapaa-ajan ja harrastustoiminta,
Harrastelahti.fi-sivusto
Tiia Bucovschi, harrastuskoordinaattori, 044 416 3743

Kaupungin nuorisopalvelujen verkkosivut: lahti.fi/nuorisopalvelut/lomatoiminta

Kaupungin nuorisopalvelujen verkkokauppaosoite: https://verkkokauppa.lahti.fi/toiminnot/nuorisopalvelut