Hyppää sisältöön

Nuorille tekemistä talvilomalla 2023

Lahden kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa jälleen paljon maksutonta ohjelmaa talviloman ajaksi eri puolilla kaupunkia. Nuorisotiloilla ja niiden lähiympäristöissä järjestetään runsaasti erilaista lomatekemistä. Liikuntapalvelut kutsuvat uimahallien sisäänpääsymaksulla Wibit-vesiesteradalle ja hyppimään.

uutista täydennetty 21.2.2023 uimahallien lomaa-ajan erityisohjelmalla

Tutustu tarjontaan harrastelahti.fi -verkkopalvelussa

Talvilomaviikolla nuorisopalvelujen ainoa maksullinen toiminta on 12–15-vuotiaiden nuorten TalviCamping-leiri Isorannan leirikeskuksessa Sysmässä. 1.–3.3. järjestettävälle leirille paikkoja on 30 osallistujalle ja ilmoittautuminen alkaa ma 13.2. klo 9.00. Ilmoittautuminen tapahtuu kaupungin verkkokaupan kautta osoitteessa https://verkkokauppa.lahti.fi/toiminnot/nuorisopalvelut. Tuttuun tapaan TalviCamping-leirillä on paljon ohjattua ohjelmaa, mutta aikaa voi viettää ihan vain oleillen kavereiden kanssa.

Nuorisotilat tarjoavat jälleen hyvin monipuolista ohjelmaa loman ajalle. Luvassa on muun muassa burgerien, sushin ja laskiaispullien valmistusta, FIFA-turnaus, ponipäivä, retki kissakahvilaan, tempaukset Mukkulan ja Joutjärven rannoilla sekä keilailua, seinäkiipeilyä ja retki trampoliinipuistoon. Ohjelmasta lisätietoa ja ilmoittautumiset ovat harrastelahti.fi-verkkopalvelussa. Ilmoittautumiset toimintoihin maanantaista 13.2. alkaen.

– Talviloman todellinen jymyjuttu on uuden nuorisotilan avaaminen Kivimaan monitoimitalo Aarteessa. Kivimaan nuokun avajaisia vietetään koko viikon ajan, kertoo nuorisonohjaaja Päivi Aaltonen.

Lisäksi toimintaa tarjoavat nuorisotilat Ahtialassa, Lähteellä, Metsäkankaalla, Mukkulassa, Möysässä, Nastolassa sekä Pelitila Xperience, nuortentila Tripla ja liikkuvan nuorisotyön Liinu-auto.

Toiminta on suunnattu kaikille nuorisotilaikäisille eli 4.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille, jos ikärajoja ei erikseen mainita.

Uimahalleissa Wibit-vesiesterata ja hypitään!

Talvilomaviikolla kahtena sunnuntaina järjestetään Wibit-vesiesterata kaikkien lasten ja lapsenmielisten ilona. Vesiesterata on Kivimaan ja Nastolan uimahalleissa.

Kivimaan uimahallissa temppuillaan sunnuntaina 5.3. klo 8- 14.30. Temppuilemaan pääsee uimahallin sisäänpääsymaksulla.
Nastolan uimahallissa temppuiltiin jo talvilomaviikon aloitussunnuntaina 26.2. klo 12- 18.30.

Tapahtuma on tarkoitettu uintitaitoisille (vähintään 50 m).
Uintitaito (25 m – 50 m) vain wibit-liiveillä
Vesiesteradan aikana vain 2-3 uintirataa on käytössä.

Lisäksi talvilomaviikolla hypitään Lahden uimahallin hyppytornista ja pomppulaudalta su 26.2.2023- su 5.3.2023. Hyppyaika on klo 14.30. – 16.30. Vain kuntouintirata on käytössä.

Lisätiedot

Nuorisopalvelut
Ulla-Riitta Moilanen, p. 050 559 4125
ulla-riitta.moilanen@lahti.fi

Päivi Aaltonen, p. 050 387 8790
paivi.aaltonen@lahti.fi

Liikuntapalvelut, uimahallien talvilomaviikon tapahtumista
Jenni Mikkola, liikuntapalveluvastaava, p. 050 383 6473

Harrastelahti.fi

Tietoa lomatoiminnoista Lahti.fi-sivuilla:
www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/nuorisopalvelut/tiloja-ja-toimintaa/lomatoiminta/

TalviCamping-leiri / verkkokaupan osoite: https://verkkokauppa.lahti.fi/toiminnot/nuorisopalvelut