Hyppää sisältöön

Nuorisopalvelut tarjoaa monipuolista tekemistä kesälomalla 2023

Lahden kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa kaikille lahtelaisille 4.–9.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille monipuolista, edullista tai maksutonta tekemistä kesäloman aikana. Koko tarjonta löytyy HarrasteLahti.fi -sivustolta.
Kesälomatoiminta_uimassa

Suositut KesäCamping-leirit järjestetään 10–12-vuotiaille sekä 13–17-vuotiaille Sysmässä, Isorannan leirikeskuksessa. Lahden ulkopuolisia retkiä tehdään Tykkimäen huvipuistoon, Vierumäen Flowparkiin sekä farmipäivän viettoon Omenamäen tilalle Orimattilaan. Lisäksi nuorisotilat järjestävät retket muun muassa Trampoliiniparkiin, Megazoneen ja keilaamaan sekä suunnistuspelin Kariston alueella ja sateenkaaren värisen päiväleirin.

Nuorisonohjaajia voi tavata uimarannoilla ja liikuntakentillä pihapelien kanssa, liikkuvalla nuorisotila Liinulla Nastolan alueella sekä avoimilla nuorisotiloilla. Nuorisotilojen kesän aukioloajat vaihtelevat ja ajantasaisimmat tiedot löydät kunkin tilan somekanavilta sekä lahti.fi/nuorisopalvelut. -verkkosivuilta.

Nuorisonohjaajat kiertävät kaikissa Lahden peruskouluissa kertomassa kesälomatoiminnoista 8.–12.5. Jo useamman vuoden käytäntö on osoittautunut hyväksi tavaksi saavuttaa Lahden koululaiset ja saada tätä kautta myös uusia kävijöitä toiminnan pariin.

Osa lomatoiminnoista edellyttää ennakkoilmoittautumista. Tarjontaan kannattaa käydä jo valmiiksi tutustumassa.

Ilmoittautuminen KesäCampingeille alkaa ma 15.5. klo 17.00 ja päättyy su 21.5. klo 23.00. Paikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Muihin ennakkoilmoittautumista vaativiin toimintoihin ilmoittaudutaan 15.5. klo 17.00 alkaen HarrasteLahti-sivuston kautta. Koko kesälomaohjelma löytyy  lahti.fi/nuorisopalvelut. -verkkosivuilta.

Lisätiedot

Nuorisopalvelut

Ulla-Riitta Moilanen, 050 559 4125
ulla-riitta.moilanen@lahti.fi

Päivi Aaltonen, 050 387 8790
paivi.aaltonen@lahti.fi

HarrasteLahti.fi

lahti.fi/nuorisopalvelut