Hyppää sisältöön

Nuorten järjestämät keppihevoskisat Triossa lauantaina

Lauantaina 21.5. Kauppakeskus Triossa järjestetään keppihevoskisat klo 13.00 alkaen. Pääjärjestäjänä toimii Lahden kaupungin nuorisopalveluiden Mahdollistamo, mutta idea tapahtumaan on tullut kahdelta nuorelta. Yhteistyössä on mukana Kauppakeskus Trio.

Nuoret ovat pääsevät toteuttamaan omaa unelmaansa Mahdollistamon kautta. He ovat ideoineet tapahtuman ja ovat sitä paikan päällä toteuttamassa. Mahdollistamon tavoitteena on nuorten ohjaaminen ja kannustaminen omaehtoiseen toimintaan. Lisäksi Kulttuurisen nuorisotyön tiimi tukee ja auttaa nuorten projektien toteutumista henkilökohtaisella ohjauksella ja avustuksilla.

Mahdollistamolla on jaossa vuosittain 10.000 € 10–29-vuotiaiden nuorten unelmille. Kulttuurisen nuorisotyön kenttä on avoinna kaikenlaisille unelmille, jotka tuottavat hyvinvointia, niin unelman ideoijalle, tekijöille ja kokijoillekin. Prosessi unelmasta toteutukseen hoituu ketterästi, joustavasti ja nopeasti. Mahdollistamon prosessi avattiin nuorille lokakuussa 2020.

Kisoihin voivat osallistua 11–13-vuotiaat nuoret oman kepparin kanssa. Esteluokkia on kolme ja jokaiseen luokkaan otetaan 10 ratsukkoa.Ilmoittautuminen tapahtuu keskiviikko0n 18.5. mennessä siten, että huoltaja soittaa yhteyshenkilöille: nuorisonohjaaja Päivi Aaltonen p. 050 387 8790 tai Tea Saraskari p. 044 416 4996. Yleisöllä on vapaa pääsy seuraamaan kisoja.

Lisätiedot median osalta: Lahden kaupungin nuorisopalvelut, Mahdollistamo Susanna Ormaa-Peräläsuunnittelijap. 050 398 5642etunimi.sukunimi@lahti.fi